Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
meago super masz kota od razu wie, co dla niego najlepsze
dziś znowu naszło mnie na packi z cukinii, właśnie skończyłam smażyć
Jakoś znowu gorąco się zrobiło, gdzie ta jesień? ...
Mama zmierza do mnie, poplotkujemy sobie przy placuszkach
No i Piotruś zaczął robić oberki w brzuchu nareszcie, bo porządnie mnie nastraszyłtą ciszą.
Meago ja się nie przesłyszałam na pewno pytałam dla pewności dwa razy może ona źle zrozumiała może lekarzowi chodziło o luteinę czy coś podobnego. Też jest to dla mnie dziwne dlatego z ciekawości pytam was, no ale widzę że dla was to też nowość
Dziewczyny a mam pytanie za 100 punktów. Ile wypada dać kuzynce na wesele do koperty? Czy sugerować się tym że trzeba pokryć "talerzyk"? Mają tylko cywilny i jednodniowe przyjęcie ale idąc takim tokiem myślenia musielibyśmy włożyć około 1000 złotych a na chwilę obecną nas na to nie stać bo mamy ważniejsze wydatki
Cześć
meago super wózek i kotek też fajny Ewelina też mi się wydaje że chodzi o Aspargin. Maagsia co za matoł z tej laski współczuję nerwów. Z mamą będzie dobrze trzymam kciuki
W aptece znów zostało 80 zł masakra jak dużo kasy mi idzie na leki
annie my również rok temu na ślub dostawaliśmy od takich gości po 500 zł tylko dziadkowie i chrzestni dawali więcej fakt jednak że wesele było dwudniowe. My nigdy nie patrzymy od tego ile kto płaci od osoby bo może ktoś jest milionerem i w nie wiadomo jakim lokalu jest wesele a nas po prostu nie stać dać tyle w koperte. Myślę że 500 jest to wystarczająca kwota a takim normalnym lokalu od osoby się płaci ok 250 zł od osoby ( przynajmniej w moich stronach)
Dziękuję dziewczyny za wsparcie, mam tylko Was Jedynie Wy mnie rozumiecie
Idę na mieszkanie, teściu zażyczył sobie kawę... Muszę się rozchmurzyć, mam tyle problemów na głowie, że zapomniałam o urodzinach przyjaciela męża, a kilka dni temu przyszedł i Nas zapraszał Trochę się odprężę w dobrym towarzystwie