R
rojku
Gość
Do nowicjuszek: witamy serdecznie i zapraszamy do dopisywania się do naszej listy https://www.babyboom.pl/forum/listopad-2013-f495/lista-listopadowek-watek-bez-komentarzy-66576/
(trzeba podac dane pirivem do mnie)
Też już chwilę się nad tym zastanawiam...
kaskaleczna masakra z teściami!
anoula82 to będziesz miała dzidzia drobnego i dobrze dla Ciebie
Dziewczynki moja sprawność osiągnęła dno. Bez stękania przy wstawaniu/zmianie pozycji się nie obejdzie! Hania daje czadu -znaczy nie tyle co kopie, ile się przeciąga, przekręca itp. Normalnie mam wrażenie czasem, że muszę przytrzymać brzuch bo mi go rozerwie
Coś mi się zdaje, że to będzie dziecko-wiatr, nie do złapania i nie do ogarnięcia!
Przeczytałam książkę i się strasznie nazwruszałam i sama nie wiem, czy to te hormony? Michalak "W imię miłości" Co chwila łzy podcierałam, tak mnie rozłożyła ta książka. O 10letniej dziewczynce, która zjawia się u pewnego człowieka i oznajmia, że jest jego wnuczką.
Czy któraś z Was juz ma skierowanie na GBS? Ja dostałąm i jakoś to mi się wcześnie wydaje, bo wyczytałam, że to dopiero po 34 tygodniu się robi.
(trzeba podac dane pirivem do mnie)
Aaga- 100 lat i lekkiego porodu!
A gdzie się podziewają np. BunnyCukino i Justynka? Zawsze tak aktywne, a teraz cicho sza.
Też już chwilę się nad tym zastanawiam...
kaskaleczna masakra z teściami!
anoula82 to będziesz miała dzidzia drobnego i dobrze dla Ciebie
Dziewczynki moja sprawność osiągnęła dno. Bez stękania przy wstawaniu/zmianie pozycji się nie obejdzie! Hania daje czadu -znaczy nie tyle co kopie, ile się przeciąga, przekręca itp. Normalnie mam wrażenie czasem, że muszę przytrzymać brzuch bo mi go rozerwie
Przeczytałam książkę i się strasznie nazwruszałam i sama nie wiem, czy to te hormony? Michalak "W imię miłości" Co chwila łzy podcierałam, tak mnie rozłożyła ta książka. O 10letniej dziewczynce, która zjawia się u pewnego człowieka i oznajmia, że jest jego wnuczką.
Czy któraś z Was juz ma skierowanie na GBS? Ja dostałąm i jakoś to mi się wcześnie wydaje, bo wyczytałam, że to dopiero po 34 tygodniu się robi.
no na szczęście go to nie zniechęciło
mam nadzieję że za to wszystko Ci wynagrodzi spokojnym i szybkim porodem
napewno po Tobie bo u mnie nie ma takich w rodzinie. Powinnam być zła ale tak mnie rozczulił czubek że zaczełam się śmiać