reklama

Mamy majowe 2009

witajcie kochane....
juz wstawiam dla zainteresowanych moje fotosy solarium... na fotkach...

Ja dzis dzien mialam tez fajny... slonecznie ale teraz troszke sie pokickala...
Cosik i mnie zaczyna brac jakies przeziebienie... strasznie boli mnie gardlo i mam katar... a juz sie cieszylam ze moze mnie nie dopadnie...

reklama
Bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi!!:-)
Nie zdążyłam nadrobic jeszcze zaległości w czytaniu, bo przygotowuję się na przyjazd gości;-), przyjaciele chcą nam przywieźć fotelik samochodowy i trochę rzeczy:-).
A bardzo się cieszę, bo byliśmy dziś tez z M. na zakupach i kupiliśmy resztę potrzebnych rzeczy:-).
Aha, wracając do USG, to zmienił sie termin porodu wg USG, ostatnio był na 08.05., a teraz jest na 19.05:szok::szok::szok:. Ale zdążyłam wyczytać w międzyczasie, że im bliżej końca, tym są większe rozbieżności względem terminu wg OM, nawet do 2 tygodni. A wg OM mam termin na 11.05.
No, ciekawa jestem, jak to się będzie miało w praktyce:rofl2: - bo przecież biorę tabletki na skurcze:sorry:, żeby za szybko nie urodzić:laugh2:.
No i jasne, że bym chciała urodzić przed terminem, a nie dopiero 19-ego:crazy:...

Barmanko,
podziwiam Cię:tak:, ale nie zazdroszczę:-(. Uważaj na siebie, nie ma co się nadwyrężać....
Confi,
gratuluję Twoich zdolności - ja sama nigdy nie miałam głowy do urządzania wnętrz:sorry:, ale pokoik dla mojego Synusia tez mi się podoba:sorry:. Chyba pierwszy raz wiem, czego chcę, bo tak to zawsze nie mogłam sie na nic zdecydować, jak był za duży wybór i stawało na tym, że nic nie kupowałam:-D:-D:-D.
Miłego wieczorku wszystkim Mamusiom:-) i weekendu też, bo raczej nie znajde czasu, żeby do Was zajrzeć:no:.

czesc dziewczynki!!!
ale mam dzis dzien....jestem padnieta!!!i zabralam sie w koncu za pranie bo mam juz komode!!!:))nareszcie...
ale nie sadzilam ze tak mnie to wykonczy...
Paula super masz meza:))
Jola no nareszcie wiesz na czym stoisz:))) ciesze sie !! bedziemy niedlugo ogladac Twoje szkrabiki:))))!!! juz sie nie moge doczekac...
do wszystkich nie napisze, bo nie mam sily nadrobic tego dnia, ale zycze wszystkim udanego wieczorku i fajnego weekendu!!!

confi dziękuję za odpowiedź, czyli dobry lek kupiłam bo nie byłam już pewna czy faktycznie Ci chodziło a ten asmag forte..pani w aptece była tak zakręcona że szok..a w ulotce nic nie pisze jeśli chodzi o ciężarne..stąd moje wątpliwości....
Co do Twoich zdoloności to jestem pod takim wrażeniem że brak mi słów..po prostu ślicznie!!!!

confi - malowidło że aż zamurowało mnie, bardzo fajna sprawa - podziwiam , ja jeszcze dodałabym kilka zielonych wodorostów ( i mój kot by sie dał na to nabrać że to akwarium) :-),bardzo fajne i pomysłowo.
Ja osobiście mam jedynie zdolności destrukcyjne :rofl2::rofl2:

Co do samopoczucia to ostatnio zauważyłam poprawe, czuje sie lepiej niz miesiąc temu , może przez to że brzuszek sie obniżył i zadyszki nie mam ,tylko jak dużo chodze to mi dupcie rozrywa od dołu :rofl2: takie dziwne uczucie:-p.

Confi - jeśli sama to namalowałaś to normalnie jestem pełna podziwu :yes: ja bym się bała, że spapram.. A to co stworzyłaś jest urocze :tak: Fajnie mieć taką oryginalną ścianę! Super :-)
Nina27 - ja zaczęłam brać jakiś tydzień temu magnez w tabletkach bo miałam dosyć mocne skurcze łydek w nocy a w dzień czułam utrzymujący się lekki skurcz prawej łydki :-( i jedna tab.wystarczyła! aż byłam w szoku :szok: że po kilku dniach już minie :-)
Teraz dokupiłam sobie jeszcze magnez w tabletkach musujących i piję jedną dziennie a te tab.biorę do Irlandii jakby co..:wink:

witajcie kochane....
juz wstawiam dla zainteresowanych moje fotosy solarium... na fotkach...

(...)
Paula7 - jakie solarium? Bo chyba nie jestem w temacie :confused:
W Twoich albumach nie widziałam żadnego solarium...hmm..

reklama
dzieeeeń dobry śpiochy :-) dziś ja jestem pierwsza....
obudziłam się o 6 i już nie mogłam zasnąć. Właśnie siedzę i wcinam jajecznicę z szynka obowiązkowo na masełku :tak: i moją ulubiona herbatkę Earl Grey piję :-)

Malgosss, krystyna30, marychna21 dziękuję Wam kochane :sorry:

Nina27 nie ma sprawy , mam nadzieje ze bedzie Ci lżej po tym leku :tak:

Anula1812 na razie zastanawiam się nad innym kolorem , ale nie jestem przekonana...tu chodzi o to ,ze fiolet pasuje nam do wystroju no i na razie brak mi pomysłów na co innego :nerd:
ale mój M jak wróci z Warszawki to może cos wymyśli a ja coś wtedy zorganizuję ;-)

Joannn tak , sama to narysowałam :tak: najpierw powstał szkic ołówkiem w razie żeby można było to zmyć , a jak już mi podpasowało to malowałam farbą :-)

wracając do Twojego pytania parę stron wcześniej...nie wiem gdzie widziałas u mnie w akwarium konika morskiego ,ale musze cię zmartwić ...niestety nie jestesmy w posiadaniu takiego stworzonka :-D
mamy akwarium typowo słodkowodne , ale moim marzeniem jest mieć rafe ...może kiedyś ;-)

No to ...wstaaawać Majoweczki!! Nie spać ...zwiedzać !! :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry