reklama

Mamy majowe 2009

hej Barmanka
widze ze salon pieknosci otworzylas dzis super...mamusia musi o siebie dbac:)
ja niestety chorenka nadal jestem we wtorek bedzie tydzien jak choruje i nie widze poprawy masakra!!!!!

reklama
mama-bartusia- no wiem wiem... a ty kochana nie przemeczaj sie tak... super ze juz masz komode...

joann- tak wstawilam fotki na zdjeciach tu na forum wczoraj...

titanis- nie az tak bardzo nowe ok 1100 funtow... a moj M zaplacil cos 700... wiec jeszcze nie tak zle... co prawda to ja tez duzo kasy wydawalam na chodzenie bo ok 30 tygodniowo... i jeszcze czasem M...

Ostatnia edycja:
witam Majóweczki :happy:

ja dziś wstałam po 5:00 - kotka mnie obudziła, hehe. Nastawiłam pranko i poszłam dalej kimać.

Wczoraj poszalałam troszkę z porządkami w domku- tj: pomyłam okna (jeszcze 2 zostały - ale to dla męża, bo są dość wysokie a ja nie chciałabym sobie niczym narozrabiać), uprzątłam swój wielki kąt komputerowy (mieści się na 3 biurkach poskręcanych z sobą w "L" , z czego 2 muszą poprostu wypaść z pokoju, bo łóżeczko przydałoby się w końcu skręcić, no i trzeba by było przygotować miejsce na komodę, której nadal nie mam :-(), zrobiłam przegląd w moim regale bibliotecznym (4 pudła zapakowane książkami i czasopismami tematycznymi), ale nadal pół regału jest obładowane :sorry:, no i poszorowałam swoje kwiaciory.

Dziś jedynie standardowe porządki sobotnie i jestem wooolnaa!!! Mężuś wróci wieczorkiem z delegacji szkoleniowej to się zdziwi, hehe :-D

o matko Paula to strasznie dużo kasiorki wydawałaś :sorry:
u nas 1 min kosztuje 1e, ale w karnecie oczywiście znacznie taniej :tak: 60 min za 45e i taki karnet starczał mi spokojnie na miesiąc...

ja miesięcznie przeznaczałam na solarkę 100 zł - chodziłam 2 razy w tygodniu.
Brakuje mi tego opalanka - ale zauważyłam już złe oznaki posolarkowe - więcej piegów, no i skóra na twarzy już nie jest taka jak przedtem (wiek pewnie, też zaczyna swoje robić, hehe - ale na coś trzeba "zwalić" :-p).
Teraz zaczęłam się wspomagać kremem brązującym z Dove (w tym tygodniu aż 2 razy się nim posmarowałam :-D)

NO a oprócz solarium, to uczęszczałam też na masaż (drenaż) limfatyczny - polecam wszystkim dziewuchom!!! Już nie mogę się doczekać tego rollowania po porodzie (niestety będą mogła z niego dopiero skorzystać: 3 m-ce po porodzie naturalnym, i 6 m-cy po cc) - trzeba jakoś ten cellulit z nóżek usunąć (no i wałeczki tłuszczyku, hehe) !!!

dzień dobry:-)
a ja dzisiaj właśnie troszkę pospalam bo wstałam po 9..
Dzisiaj mamy gości więc za chwilkę będę lecieć na zakupy żeby wszystko przygotować....
wczoraj kupiłam ostatnie rzeczy jakie mi brakowały w aptece i zostawiłam tam 190 zł:baffled: myślałam że wyjdzie taniej...w tej chwili mam już wszystko dla siebie i maleńkiej zostało tylko mi kupić jeszcze jeden ręcznik dla Kasi i łóżeczko - będę je zamawiać na allegro w przyszłym tygodniu:-)
Najfajniejsze jest to że dziewczyna od przyjaciela mojego męża robiła sobie wczoraj test ciążowy i wyszedł jej wynik pozytywny:-) później troszkę się zmartwiła bo była u jakiegoś gina i powiedział jej że niby jakaś ,,kropeczka" tam jest, ale nic jej nie może powiedzieć ...uspokajałam ją że po prostu jest pewnie za młoda ciąża i dlatego usg jeszcze nie potwierdzi ciąży..radziłam też żeby sobie zrobiła jeszcze jeden test ..no i dzwoniła do mnie rano szczęśliwa..jak myślicie dziewczyny...dwa testy to już się nie mogą mylić??:-)
dobra uciekam ale jeszcze zaglądnę:-)

aneteczka, confi- dzieki kochane za te rady z ta poduszka,, napewno sprobuje.. :-D
paula- kurcze strasznie duzo kasiorki poszlo na te opalanko...:szok:

a ja za godzine jade do kolezanki a pozniej zmezusiem po 2 donice na balkon i kwiatuszki balkonowe.. i bedzie ladnie:)

Paula7 - juz znalazłam :-pzdjęcia solarki dodałaś na forum: https://www.babyboom.pl/forum/maj-2...ych-maluszkow-19111/index117.html#post3467012
Fajosko mieć własne solarium - niezły czad :-)

Confi - pomysłowe te żelki na akwarium :tak: ładnie mnie zmyliły :wink:

Barmanka79 - jeszcze jestem w Polsce - 9go odbieram paszport a składałam podanie 30go marca :-) wystarczyło mi iść do kierowniczki; powiedziałam, że nie będę miała możliwości odebrania paszportu bo mieszkam w Irlandii i proszę o tryb przyśpiesony..i bez problemu się zgodziła :yes: - jeszcze spytała - czy urodzę w Irl. po czym napisała mi karteczkę z datą terminu odbioru wraz ze swoim podpisem. Przy składaniu wniosku dołączylam tą kartkę :tak:
A wyobraźcie sobie, że dowód osobisty i prawo jazdy też możliwe, że odbiorę jeszcze przed świetami - bo tak mało mają wniosków :happy:
Tyle, że bilet lotniczy mam na stare nazwisko bo myślałam, że dowód to odbiorę na pewno innym razem..ale mam nadzieje, że wystarczy odpis aktu małżeństwa i nie będą robić problemu :crazy:
A jesli chodzi o ślub i wesele to było całkiem udane :-) w sukienkę się zmieściłam:happy: a zdjęcia właśnie dodałam w swoim profilu :yes:
Dla dzidzi jeszcze na dniach będę kupować wanienkę i herbatki - a jak mi się coś jeszcze w Irlandii przypomni to moja mamunia mi przyśle jak będzie lecieć :-)

Ostatnia edycja:
joannn - jakoś nie widzę jeszcze tych Twoich fotek - a już nie mogę się ich doczekać!!!:-D Wszystkiego najlepszego dla całej Waszej Trójeczki na nowej drodze życia!!! :***

reklama
hmm..bo dodałam album prywatny i chyba tylko znajomi mają dostęp :sorry:
A chciałam by dopiero każdy po zalogowaniu się mógł dopiero ogladać album ale coś mi chyba nie wyszło... zmieniłam teraz opcję z prywatnego na "Profil - obrazki, których chcesz użyć w swojej stronie profilu" może to to..?? :confused:
A dziękuję za życzonka :yes:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry