Paula7 - juz znalazłam

zdjęcia solarki dodałaś na forum:
https://www.babyboom.pl/forum/maj-2...ych-maluszkow-19111/index117.html#post3467012
Fajosko mieć własne solarium - niezły czad :-)
Confi - pomysłowe te żelki na akwarium

ładnie mnie zmyliły
Barmanka79 - jeszcze jestem w Polsce - 9go odbieram paszport a składałam podanie 30go marca :-) wystarczyło mi iść do kierowniczki; powiedziałam, że nie będę miała możliwości odebrania paszportu bo mieszkam w Irlandii i proszę o tryb przyśpiesony..i bez problemu się zgodziła

- jeszcze spytała - czy urodzę w Irl. po czym napisała mi karteczkę z datą terminu odbioru wraz ze swoim podpisem. Przy składaniu wniosku dołączylam tą kartkę

A wyobraźcie sobie, że dowód osobisty i prawo jazdy też możliwe, że odbiorę jeszcze przed świetami - bo tak mało mają wniosków

Tyle, że bilet lotniczy mam na stare nazwisko bo myślałam, że dowód to odbiorę na pewno innym razem..ale mam nadzieje, że wystarczy odpis aktu małżeństwa i nie będą robić problemu

A jesli chodzi o ślub i wesele to było całkiem udane :-) w sukienkę się zmieściłam

a zdjęcia właśnie dodałam w swoim profilu

Dla dzidzi jeszcze na dniach będę kupować wanienkę i herbatki - a jak mi się coś jeszcze w Irlandii przypomni to moja mamunia mi przyśle jak będzie lecieć :-)