reklama

Mamy majowe 2009

Confi ja wlasnie jak tylko widze, ze wysylaja listem i to za 10zl to sobie odpuszczam! Sama swojego czasu sprzedawalam duzo na Allegro i nigdy nie doliczalam kosztu np. papieru do pakowania, tasmy, czy foli babelkowej, a tak duzo osob robi i wywalaja jakies koszty kolo 20zl. Strasznie to smieszne. Zaplac jej i wez sukienke, bo fajna jest, a potem poprostu komentarz odpowiedni wywalisz ;-)

To tak calkiem smiesznie jak czasem jedne spioszki chca wyslac za 12zl, albo 17.... ;-)

reklama
Confi ja wlasnie jak tylko widze, ze wysylaja listem i to za 10zl to sobie odpuszczam! Sama swojego czasu sprzedawalam duzo na Allegro i nigdy nie doliczalam kosztu np. papieru do pakowania, tasmy, czy foli babelkowej, a tak duzo osob robi i wywalaja jakies koszty kolo 20zl. Strasznie to smieszne. Zaplac jej i wez sukienke, bo fajna jest, a potem poprostu komentarz odpowiedni wywalisz ;-)

To tak calkiem smiesznie jak czasem jedne spioszki chca wyslac za 12zl, albo 17.... ;-)
ja ją wezme bo mi się tez podoba ;-) ale mało mnie obchodzi w co ona to zapakuje...ja będę patrzeć na koszt znaczka pocztowego i na tym się bedę opierać. ja mnie oszuka to dostanie mega negatywa i jeszcze to zgłoszę . wyobraź sobie 5 złotych tu 5 złotych tam ..czysty zysk...o nie nie na mnie :-p
ja to zawsze pytam , jak widzę takie koszty przesyłki czy chca wysyłac towar prywatnym odrzutowcem ;-) może to ją tak oburzyło ,ze nie popuściła z ceny...ale ja tez jestem uparta :tak:

co do kopniaków na dole to świadczy o tym że Twoje maleństwo ma tam nóżki..moja malutka właśnie się nie odwróciła i najwięcej dostaję na samym dole...nad wzgórkiem łonowym...gin mi powiedział że jak się obróci to będę czuła ruchy (najwięcej) pod żebrami..

Musze sie lekko nie zgodzic. Znaczy napewno to odnajduje zastosowanie i jest nawet logiczne. Nawet ja sie na to nabralam! Moja Julka tak wpychala "cos" pod zebra i dawala czadu tylko u gory.... Wrecz bylam nawet pewna, ze ma czkawke, ktora czulam na dole!:baffled: Kopniaki czulam tuz pod zebrami po bokach. Ide sobie na USG na pewniaka, ze dzidzia jest jak sie nalezy :rofl2: A Pan Dr. "Pozycja odwrocona, dowolna!" :eek:
Moje dziecko skubane :happy: jest glowa w gore i to rekami tak mnie piesci! Czasem widocznie i nogi sobie do gory podwinie i kopie :laugh2:

Malo tego! Czasem mialam wrazenie od tego 24 kwietnia, ze sie obraca, do pozycji "wyjsciowej" A wczoraj ten Dr z przychodni badajac tetno powiedzial, ze napewno jeszcze jest w pozycji odwroconej, bo tetno wysoko sie udalo zlapac.

słonko bo Twoje maleństwo to jakaś akrobatka:-D u mnie w każdym bądź razie to się sprawdza...dobrze wiem jak mała jest ulożona właśnie po ruchach..i nigdy się nie mylę..bo zawsze się sprawdza na usg:-)

Mam zbyt zadko USG zeby sobie porownywac rodzaje kopniakow... :-(
Ide sprzatnac balkon.... Z zimy pod donniczkami jest bardzo brudno! Ble! No i jest on od strony ulicy, wiec parapety sa straszne!

reklama
Witajcie Majóweczki. Owocny dziś mamy poranek-dużo klikacie:-).
Confi ten twój brat faktycznie nie w porządku.Ja mam sytuacje znowu taką,że moja szwagierka,która już czuje się matką chrzestną przez 5 miesięcy nie zadzwoniła zapytac jak sie czuję. Mojemu męzowi zrobiła awanture, że od kuzynki sie dowiaduje, że ciąża zagrozona(kuzynka urodziła 1,5 miesiaca temu i dzwoni do mnie co tydzień). Więc stwieredziłam, że mam gdzieś taka matke chrzestną i bierzemy żone kuzyna, która mieszka z nami na jednym placu. To sie szagierka zdziwi jak sie dowie;-).
Słonko dzidzi nie wyczujesz. Gdy ci sie wydaje,że stuka raczka to pewnie nózka, a gdy jesteś pewna, że cie kopie to okazuje się, że to pupkę wypina:-D.

Doniesienia z "frontu"-Filip od dwóch godzin ma czkawkę:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry