Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A ja chcialam ciuszki poprac. OO OOoo oo..... Czyzby to slonko sie wychylalo?
A jednak! Jest nadzieja! Jakby tak sobie chmurki poszly, to bedzie slonko.....

:-)
Teraz z wiekiem juz mi przeszlo. Czasem sa wazniejsze sprawy niz urlop, wiec juz bardziej "rozumiem". Ale UWIELBIAM! Do fokarium tez jezdze, nawet mam gdzies fotki. Tylko trafilismy akurat jak myli baseny
Moze to i lepiej, bo foki byly w calej okazalosci widoczne.
wiec musze poczekac chyba do przyszlego roku.....Ale to wcale nie jest zlosliwosc z jego strony?!Co Wy byście zrobiły na moim miejscu?

:-);-)
Gdyby wlasnie nie byl to brat rodzony, to owszem tez bym tak zrobila!Ja Ci niestety nie doradze, bo ja bym się obraziła, nie przyszła na chrzciny a życzenia czy ewentualny prezent dla dziecka złożyła na ręce bratowej, omijając brata. Tylko, że to się skończy kłótnią w rodzinie i najbardziej ucierpią dzieci, Twoje i jego.
Bo to naparawde nie ladnie. Tylko tu akurat jest taka sytacja, ze w domu sie zrobi cala niesmaczna atmosfera. A jak pojedziesz, to on bedzie w niekorzystnej sytuacji i to on bedzie "DEBIL" 

Strasznie tam nie lubie jezdzic.... Babcia tylko o chorobach swoich rozmawia i o tym, ze juz sie na smierc szykuje. A ciotki.... szkoda gadac. Jedna niby slub planuje, ale jej wybranek jeszcze rozwodu nie ma. Hahahaha ale za to oni maja juz termin slubu i sale zajeta itp.

Confi- ja tez jak ty poczułabym sie urażona, bo kogo jak kogo ale siostrę sie na chrzciny zaprasza:-).Nie owijałabym w bawełne i przy okazji powiedziałabym co mi na wątrobie leży, wiem że może się to kłotnią skończyć, ale tylko w ten sposób ty powiesz o co masz do niego żal i on także. Mysle że takie powiedzenie prawdy w oczy może troche oczyścić atmosferę.