Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
slonkoonline łolaboga ...nie do ping - ponga tylko do tenisa ziemnegoOczywiscie zycze jak najlepiej kurtce i Tobie, ale ja slyszalam, ze taka prawdziwa puchowka powinna byc prana z pileczkami do ping-pong'a, zeby w trakcie prania puch nie zbijal sie w kule![]()

;-)

jasne ,ze gorąco ,ale to jest taaakie przyjemne po tych wszystkich mroźnych dniach ,ze absolutnie nie narzekam :-)hej mamusie czy wam tez ciagle jest tak mocno goraco???
ja sie dusze w zamknietych pomieszczeniach....
jest mi ciagle goraco.... i nie moge oddychac....

:-)

ja mam to samo kochana...nie mogę założyć pierścionka zaręczynowego tak puchną mi palce i nogi i uda i wszystkoA ja po wizycie u lekarza. Mała ułożona dobrze i waży już około 3 kg! Ale lekarz powiedział, że je waga i wymiary jak najbardziej odpowiadają 37 tygodniowi. Podobno powinnam wytrzymać do terminu. Bardzo bym chciała, żeby Mała urodziła się w maju. No, a ja przez ostatnie 3 tygodnie półtorej kilograma przytyłam!! Położna mnie pocieszyła, że w tym momencie to raczej zbyt duża ilość wody w organiźmie, bo bardzo mi nogi puchną i raczej ja nie przytyłam aż tyle. A woda zejdzie zaraz po porodzie. Oby było tak jak mówi. Bo ja już mam ok 17 kg na plusie, a jeszcze całe 3 tygodnie przede mną. Ale najważniejsze, że Mała zdrowo rośnie!!!