reklama

Mamy majowe 2009

reklama
ZIEEEEW no i czego krzyczysz kobieto? :-D
Obudziłas mnie ..no
ale niech Ci będzie faktycznie cudny poranek, choc jak to nad morzem trochę zzzzzimny. Na termometrze u nas w pełnym słońcu10 stopni znaczy się normalnie jest ze 3 :baffled:
Jakiś prąd skandynawski nami rządzi ostatnio,brrr

Dzień dobry brzuchatki:-).Dzionek piękny wstał po nieprzespanej nocce.Ale co tam byle do przodu:tak:.
Marzena 80 i K.M aż Wam zazdroszczę tego braku dolegliwości:rofl2:.ja tak miałam przy starszaku. Teraz za to mam "pełny pakiet"Od mdłości po skrócona szyjkę(1,5 cm).Dobrze, ze już jadę "na dniach" bo jeszcze z miesiąc i chyba zaczęłabym gryźć:wściekła/y:

witam panie i ja już nie śpie przez te wasze krzyki:-D:-D:-D
piękny dzien się zapowiada coś trzeba porobić tylko co na mycie okien troszke za wcześni za jakieś 10 dni może ;-)

UUU a ja jestem ciekawa cóż mi powie moja kochana pani doktor ...ide we wtorek...
w sumie u mnie też poza ostatnimi sensacjami dolegliwości brak...jakby coś się działo to miałąbym tego więcej a tak skończyło się na jednym dniu..troszke bólu...troszkę rozwolnienia i nic więcej....

Dziewczynki w dziale ze zdjeciami są nasze ( z M ) wczorajsze wyniki zabaw z farbkami...jak macie ochote obejrzeć to zapraszam

hej dziewczynki
a mi sie snilo ze mialam cesarke ....ze porod trwal 34 godziny i mama moja najpierw go odbierala okazalo sie ze dziddzia wystawila nozki a potem je schowala a potem lekarz hindus mial zrobic cesarke.....na koniec to nawet dziecka nie dostalam wiec lekki koszmar!!!!!!:eek:
mowie o tym mezowi a on : brzusio masz i dzidzie w nim?to co sie martwisz...:-D
pozdrawiam
dzis ide na badanie ostatnie....a wczoraj moja kuzynka polozna ogladala moj brzuch przez videokonferencje i powiedziala ze mam duzy jak na dzidzie 2200gr a ja sie martwie ze maly....chociaz tydzien temu na badaniu powiedzieli ze wszytsko ok wod plodowych wystarczająco.Wiec nie wiem co z niej za polozna ale chyba przerost formy nad trescia!!!!!!ale mnie zestresowala i tak.:angry:

Witam wszystkie nierozpakowane Mamusie i ... Gratuluję wszystkim rozpakowanym !! :-)
Nie było mnie prawie miesiąc czasu i baaaaardzo mi przykro ale nie nadrobię ponad 200 -stu postów :sorry:
Od soboty mam wszelkie objawy zbliżającego się porodu czyli zawroty głowy, mdłości, brak apetytu, nerw kulszowy i ciągłe przeciąganie się malucha, bo to nie jest już kopanie tylko na zasadzie "zaraz wyjdę" :-) O dziwo noce oprócz co godzinnych wizyt w wc są do zniesienia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry