reklama

Mamy majowe 2009

reklama
velvet - no właśnie - dawno Cię nie było, ale najważniejsze, że się odezwałaś:-)
No Kochana Tobie to już tylko czekanie pozostało:tak: ale pocieszyłaś mnie tymi spokojniejszymi nockami - ja też tak chcę!!!

confi i krystyna30 - pierwszy termin mam na 24 kwietnia następny na 1 maja , później jest 6 maja już ten ostateczny. Wczoraj chodziłam jak na szpilkach, żeby czasem nie urodzić w niedzielę , bo nie będę za niego wszystkiego robiła ! :-)

confi i krystyna30 - pierwszy termin mam na 24 kwietnia następny na 1 maja , później jest 6 maja już ten ostateczny. Wczoraj chodziłam jak na szpilkach, żeby czasem nie urodzić w niedzielę , bo nie będę za niego wszystkiego robiła ! :-)

velvet - spokojnie.. Ja jestem "niedzielna" i nie jest tak źle.. Powiem nawet inaczej - za często daję się wykorzystywać i robię dziwne rzeczy za wszystkich:crazy::tak: Także są wyjątki od reguły ;-):-D

aga_k_m - nie było mnie tyle czasu, bo byłam za granicą u mamy i teściowej. Nie są w stanie pofatygować się do mnie , to zrobiłam numer i pojechałam do nich ! Przy okazji myślałam, że może urodzę za granicą ... ;-) No niestety nie wyszło :-D Za to zwiozłam wszystko co się dało dla malucha !! A co !! Doszłam do wniosku, że w tym stanie mi wszystko wolno i nie będę się cykać ani udawać skromnej !! :-)

aga_k_m - nie było mnie tyle czasu, bo byłam za granicą u mamy i teściowej. Nie są w stanie pofatygować się do mnie , to zrobiłam numer i pojechałam do nich ! Przy okazji myślałam, że może urodzę za granicą ... ;-) No niestety nie wyszło :-D Za to zwiozłam wszystko co się dało dla malucha !! A co !! Doszłam do wniosku, że w tym stanie mi wszystko wolno i nie będę się cykać ani udawać skromnej !! :-)
to przynajmniej są korzyści z wyjazdu:tak:

aga_k_m - ale ja jestem cholernie przesądna ... Chociaż powiem Ci, że zauważyłam, że dzieci rodzone w niedzielę mają dużo szczęścia w życiu !! :-) A osobiście uparłam się na "byczka" ... który zaczyna się jutro !!!!!!!!!!!! I od jutra zaczynam robić wszystko , żeby w tym tygodniu przyszedł na świat, no bo mam w maju komunię starszego, więc trzeba jakoś wyglądać w kościele :-D

zrobiłam sobie jajecznicę z szynka na masełku i teraz dopiero mogę z wami popisać :-D
Velvet ja tez jestem niedzielna...no i z tego tytułu nie odnotowałam żadnych minusów ;-)

a ciekawa jestem czy Twoje mama i teściowa choć troszkę się zawstydziły tym ze ty w takiej zaawansowanej ciąży przyjechałaś do nich a nie one do Ciebie ;-)

reklama
nina27 - my zamiast dwóch par rodziców mamy cztery, bo całe nasze rodzicielskie towarzystwo wpadło na pomysł rozdzielenia się . Wszyscy wyjechali za granicę i nas olali. Zawsze jak pytali co potrzeba, my, że nic , dajemy radę, od czasu do czasu coś tam przysłali i jakoś leciało. Ale teraz jakoś bojowo się do nich nastawiłam i stwierdziłam, że chyba (?) ostatni raz jestem w ciąży i jest to idealna okazja aby wszystkich wykorzystać :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry