Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam wszystkie nierozpakowane Mamusie i ... Gratuluję wszystkim rozpakowanym !! :-)
Nie było mnie prawie miesiąc czasu i baaaaardzo mi przykro ale nie nadrobię ponad 200 -stu postów![]()
Od soboty mam wszelkie objawy zbliżającego się porodu czyli zawroty głowy, mdłości, brak apetytu, nerw kulszowy i ciągłe przeciąganie się malucha, bo to nie jest już kopanie tylko na zasadzie "zaraz wyjdę" :-) O dziwo noce oprócz co godzinnych wizyt w wc są do zniesienia.
mój landlord (osoba od której wynajmujemy mieszkanie) przestał od wczoraj grzać w kaloryferach... wiecie - nie chodzi o to że się chłodniej zrobiło... tylko o to że ja się za pranie synusiowych ciuszków wzięłam !! nie mógł skubany jeden tak ze 3 dni zaczekać??
bo zawsze ciuszki sobie na kaloryferze podsuszałam (jest taka duża płyta, więc nie trzyma się na nich kurz - jak to jest w przypadku blokowych żeberek ;-)). no i teraz zostało mi wystawianie ciuchów na dwór, ale wziąwszy pod uwagę że mieszkam tu gdzie mieszkam, i że pogoda jest taka a nie inna - ciągle musze siedzieć w oknie i sprawdzać czy nie pada....

strasznie mi się podoba
no cóż plan był dobry, szkoda że ktoś mi na drodze stanął 
, juz dawno tak nie spalam dlugo ;-) was nadrobic to naprawde niezly wyczyn:-)