reklama

Mamy majowe 2009

reklama
nina27 - my zamiast dwóch par rodziców mamy cztery, bo całe nasze rodzicielskie towarzystwo wpadło na pomysł rozdzielenia się . Wszyscy wyjechali za granicę i nas olali. Zawsze jak pytali co potrzeba, my, że nic , dajemy radę, od czasu do czasu coś tam przysłali i jakoś leciało. Ale teraz jakoś bojowo się do nich nastawiłam i stwierdziłam, że chyba (?) ostatni raz jestem w ciąży i jest to idealna okazja aby wszystkich wykorzystać :-)
no to Twoje maleństwo będzie miało pełny zesta babć i dziadków:-D:-D to tylko trzeba to wykorzystywać...a co!!:-)

confi - niestety aż takiego wrażenia na nich nie wywarłam :-) "Laski" są bardziej zainteresowane swoimi nowymi małżonkami niż własnymi dziećmi , ale ja to olewam przynajmniej nikt mi nie pieprzy nad uchem. Moja wyjechała jak byłam z pierwszym w ciąży, a teściowa jak była na miejscu uważała, że jestem młoda to dam sobie radę. Jedyny plus, że jak wszyscy wyjeżdżali, to zostawili nam mieszkanie i nie musieliśmy ani wynajmować ani brać kredytu na kupno.

velvet noooo z takim zestawem babć i dziadków na pewno Twoje dzieciaki nie będą narzekać. Mój syn będzie miał co prawda jedną babcię ale za to dwóch dziadków oraz prababcię i pradziadka :-D no i oby jak najdłużej

Wiecie, dostaliśmy to mieszkanie, mieliśmy (i mamy) stałą pracę , a od czasu do czasu przez skypa dochodziło do nieciekawej wymiany zdań, więc dla świętego spokoju radziliśmy sobie sami. Ale teraz "przypomniałam" towarzystwu, że dziecko do roku rośnie błyskawicznie. I niech nie biorą pod uwagę faktu, że mam jeszcze rzeczy po starszym. Jak masz miękkie serce , to musisz mieć twardą d*** !! Więc wzorem naszych polityków, postanowiłam zamienić to miejscami !!!!!!!! :-) Matko bosko , ale jestem bojowo nastawiona !!!!!!!!!!! :-D

dziewczyny padłam ... zobaczcie to...

[nomedia="http://www.youtube.com/watch?v=yVU4IkzMNIo&hl=pl"]YouTube - Shaheen Jafargholi - 12 Year Old Singer - Britains Got Talent 2009 Ep 2[/nomedia]

najlepiej jest oglądać tak od minuty... powiem wam...WOW

Ostatnia edycja:
aga_k_m - co do ich "obowiązków", to mogłabym polemizować ... ;-)
W każdym razie nie będę już teraz odmawiać. Ośmioro dziadków musi dać radę ! :-) Bo ich podam o alimenty !!!!!!!!! :-D

aga_k_m - co do ich "obowiązków", to mogłabym polemizować ... ;-)
W każdym razie nie będę już teraz odmawiać. Ośmioro dziadków musi dać radę ! :-) Bo ich podam o alimenty !!!!!!!!! :-D

hehehe - i śmiało!!!
ja też na początku lekceważyłam dziadków, no ale bez przesady... To jest ich pierwsza wnuczka (dla dwóch stron), więc dlaczego wszystkie koszty muszę ponosić sama? :-D

reklama
confi - chłopak obłędny, za granicą, to go chyba nie zmarnują z takim talentem
aga_k_m - nie ma co się cykać ! To tak jak w pracy jak sobie radzisz, to ci jeszcze dorzucą robotę tej co ma dwie lewe ręce. No bo ona się nie wyrabia a ty na pewno dasz radę.
Kurde , przez ten nerw kulszowy, to ani siedzieć ani chodzić... leżenie też odpada . Chyba zawisnę na balkonie :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry