Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

echhh to czekanie jest najgorsze...ja ubrałam pościel już dawno ale tez jest schowan by się nie kurzyła...ostatnio odkurzałam przewijak i wózek...cholera...a właśnie miałam się Ciebie pytać Slonko - jak łóżeczko i pościel. Ja w sumie dopiero w poniedziałek "ubrałam" łóżeczko. Przez 2 tygodnie je wietrzyłam. a no i póki co ochraniaczy nie zakladałam - nie chcę aby koty mialy z nimi styczność, dlatego przykryłam póki co wszystko kocem.. i czekamy))
Hiehie.... Jak bylam w przychodni w poniedzialek to wlasnie taka Pani, trzeci raz juz w ciazy mowila, ze wlasnie polozne jej tak caly czas mowily, jeszcze troche, jeszcze troche i to tak przez kilka godzin...Miala pecha bo lezala na wprost zegarka ;-)

To pomyśl jakbyś zareagowała
Zakładam się o co chcesz, że w tym momencie opadasz z sił, bluzgasz wszystkich i błagasz o cesarkę 

, a ja calymi dniami mam skurcze a tu nic sie nie rusza, szkoda mi tej mojej corci, bo ile moze malenstwo wytrzymac takich skurczy i zmniejszania sie domku
ciagle jak skurcze odpuszczaja to sie rozpycha - wcale jej sie nie dziwie