reklama

Mamy majowe 2009

velvet- ale to musi byc slodkie jak lezy kolo ciebie taki malenki czlowieczek- kurcze zazdroszcze ci ze masz juz synusia przy sobie!

reklama
no kochana - cieszę się, że się sama odezwałaś, skoro byłaś już na forum i nas podczytywałaś ;-) aczkolwiek imagination "popsuła" niespodziankę, hehe :-D

ten sposób z seksem aczkolwiek przyjemny jest nieco przereklamowany...w kazdym rzie u nas chyba nie działa

nie przereklamowany.. tylko.. no wiesz, to jest jak z tabletkami przeciwbólowymi - jeżeli przyjmuje się je na bieżąco - orgaznizm się do nich przyzwyczaja i nie mają już swojego "cudownego działania", hehe :-D:-D:-D
ale grunt, że sprawia Wam to przyjemność!!! i tego się trzymać ;-)

przydałoby się jakiś obiadek zrobić... ale tak mi się nic nie chce robić!!! na dodatek znowu zaczynam puchnąć!!! kuźwa... tempo puchnięcia moich stóp mnie przeraża - a przecież siedzę i nic nie robię!!!

może zrobię dziś tylko ziemniaczki z koperkiem i cebulką, sałatę i jajko sadzone.. nawet maślanka chyba się znajdzie w lodówce.. hmm.. szybko i smacznie.. pomyśle jeszcze nad tym...

no a moja mamusia znowu mi dogadza - dzisiaj robi mini oponki z serem :)))

ankzoc - to jest przesłodkie ... :-) Któregoś razu trzymałam jego główkę mniej więcej w okolicach swojej szyji i też zaczął szukać jedzonka i przypominało to mniej więcej ... całowanie :-D:-D:-D
Dobrze ktoś kiedyś powiedział, że małe dzieci są tak słodkie, że chciałoby się je zjeść , a jak dorosną, żałuje się, że się tego nie zrobiło .... :-D:-D:-D

no kochana - cieszę się, że się sama odezwałaś, skoro byłaś już na forum i nas podczytywałaś ;-) aczkolwiek imagination "popsuła" niespodziankę, hehe :-D
no w sumie leciałam po kolei i odpisałam najpierw jej :-p
najśmieszniejsze jest to ze o smsach od was dowiedziałam się czytając wasze posty :-D
bo byłam w sklepie i nie wziełam telefonu ze sobą

nie przereklamowany.. tylko.. no wiesz, to jest jak z tabletkami przeciwbólowymi - jeżeli przyjmuje się je na bieżąco - orgaznizm się do nich przyzwyczaja i nie mają już swojego "cudownego działania", hehe :-D:-D:-D
ale grunt, że sprawia Wam to przyjemność!!! i tego się trzymać ;-)
no wiesz , też o tym pomyslałam :-D:-D:-D

ale to taaaakie przyjemne ze nie mam zamiaru rezygnowac :cool2:

Słonko no właśnie dobrze, że to był fałszywy alarm i potem miałam to usg robione. A ja pytałam tego mojego prowadzącego czy usg dla pewności to on że "ręce da sobie uciąć że głowkowe a przynajmniej jedną rekę" to jak teraz do niego pójde z brzeszczotem jakimś to sie zdziwi.
W ogóle to nie mam ochoty do niego iść. Do bałwana jednego.

imagination
chciałam pochwalić Twój wybór wózeczka :tak:
Jak śledziłam ten wątek nie udzielając się jeszcze, to pamiętam Twoje dylematy i celowanie w ten jedyny.
Muszę przyznać że wybrałaś super. Mnie się bardzo podoba :tak:
A za tę cenę, to już w ogóle. Wygląda na porządny sprzęcior\

ankzoc
może powinnaś z przymrużeniem oka przyjmować te lekarskie opinie na temat szybkiego rozpakowania. Przecież tym bardziej, jak się nastawiłaś na wcześniejszy poród to teraz Cię to męczy psychicznie. Naprawdę współczuję. Dlatego nie myśl o szybszym porodzie, bo jak się w rezultacie rozpakujesz po terminie to do tego czasu idzie zwariować

velvet
Szczerze pozytywnie zazdroszczę.
Takiego porodu i takiego maleństwa.
Bardzo bardzo bym tak chciała :tak:

Dziś koleżanka pisząc ze mną na gg, powiedziała: "no wiesz, oszukiwać Cie nie będę, ból jak cholera, po kilku godzinach skurczy mogłam już tylko na kolanach chodzić, a podobno porównać to można (ból) do amputacji kończyny na żywca" :szok::szok::szok:
Czujecie?
Rodziła 2 miesiące temu

A ja pokażę Wam dzisiejszy mój brzuszek

Załączniki

• 05052009(002).jpg
    05052009(002).jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 57
nina faktycznie ze to wszystko tak sie skonczylo! Nawet nie chce wiedziec, jakie byloby twoje zdziwienie/przerazenie jakby powiedzieli "juz widac pupe!" No w morde! Normalnie az mnie ciarki przeszly. Ja powiedzialam swojemu Dr. ze jakby chcieli mnie zmusic do rodzenia posladkow SN to bede stala ryczala i nie urodze!
A podobno w niektorych szpitalach kaza rodzic przez SN nawet jak sa posladki.

reklama
moniqsan- wiesz co i tak chyba zrobie, przestane sie przejmowac i nastawiac nacokolwiek i to chyba bedzie najlepsze wyjscie!! :-) po zdjeciu widac, ze tylko brzusio ladnie ci rosnie a nie całe cialo ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry