reklama

Mamy majowe 2009

:-DWitam!

Wpadlam powiedziec, ze wrocilam z Rzeszowa 2w1. Nie urodzilam.Auta tez nie kupilismy! Znow to samo... Chociaz tym razem bylismy na to nastawieni. Na szczescie!
Czy wyobrazacie sobie jak sie ciezko robi siku na kucki z brzuchem? ŁO MATKO! Makabra! W zasadzie ciezko to wystawienie tylka nazwac kuckami :-D

Zaraz wychodze do szkoly, wiec sie pozegnam..... Tak wpadlam, zeby nie bylo, ze urodzila, a nie pisze sms'ow ;-)

Jak wroce to moze cos nadrobie, aczkolwiek nie oszczedzalyscie sie! :baffled:

DO KLIKNIECIA POZNIEJ!

reklama
Witajcie ja rowniez nie rozpakowana jutro termin om usg juz minal tydzien temu:-(:-(
Dziewczyny pewnie jeszcze spia procz slonkoonline i tsariny
Ciekawe na kogo przyjdzie pora w ten weekend:szok::-):-)
nie sugerowac sie moim suwaczkiem bo klamczuszek z niego:baffled:

no tak, weekend się zaczął i mężulkowie w domach, to i dziewczyny z nimi... gdyby mój był w domu to też by mnie jeszcze nie było... a tak, to opracuje sobie plan stategiczny na okoliczność porodu... i Was popytam co nieco...

witajcie , ja nadal 2w1:zawstydzona/y:
Niestety skakanka nic nie dała , tylko brzuch troche pobolał bo ciężki a cycki to myślałam ze zgubie albo mi sie mleko zważy:szok:.
Pełnia księżyca też ma mnie w dupie a teraz do tego mam stresa bo mąż przez dwa dni po 12 godz w pracy i mam wszystkiego dość,jak tu sie nie stresować:no:.

anula moge powiedzic to samo pelnia dziala tylko na brak snu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i na nic wiecej.......

ja chce juz urodzic bo moj maluszek juz duzy i roooooooooosnieeee:szok::szok::szok:

Z tą pełnią to jakaś przesada bo tylko sie wkurzałam ze mój kocur mi spać nie dawał bo tak pape darł .
Ja już po terminie a do tego 0 szans na wywołanie do końca maja, koszmar :szok:

ja z pełnią mam tylko ten kłopot, że za mocno księżyc świeci i mi po oczach przyświeca... eh...

a ja zauwazyłam u siebie, że chyba mi coś na zatoki siada... głowa mnie boli, oczywiście jak to u mnie, zęby do pary a na dodatek mam krew w smarkach... (sorki, że tak dosadnie), ale temp nie mam, ogólnie zdrowa jestem... nosz, i znów sie będe martwić, że bede rodzić z zatkanym nosem...

reklama
Mam takie pytanko do dziewczyn juz rodzacych hm....bo ja tez do takowych naleze ale niestety nie pamietam :no::no::no:
czy przed samym porodem dzidzia sie wycisza i mniej rusza i juz tak sie nie prezy no bo teoretycznie tak jest a jak bylo u Was bbo chcialabym wiedziec bo moj maluszek nadal harcuje w brzusiu wiec czy mam zapomniec o rychlym porodzie. W zwiazku z tym?Napiszcie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry