Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja mam czasem wrażenie ,ze urodzisz szybciej niż ja![]()

;-)luzik....kazdy wie ocb...No dobra, popieprzyło mi sie, napisalam o domku barmanki zamiast agi_k_m
ciołek ze mnie (nie będę poprawiać, bo będzie burdel)
sorki![]()

ło matko....dla dobra ludzkości niech już Jagódka Jagódką zostaniekazał mi obiecać, że jakby jednak wyszło na jego - wnusiu ma mieć na imię Kaziu!!!;-)

No dobra, popieprzyło mi sie, napisalam o domku barmanki zamiast agi_k_m
ciołek ze mnie (nie będę poprawiać, bo będzie burdel)
sorki![]()

kochana niestety wiem coś o tym :-( tutaj jest tak samo... więc wiem co czujesz i myślisz... ja też czuję że ciąże przenoszę i martwię się co będzie potem - 12 dni czekasz na kolejną wizytę - a w tym czasie nikt cię nie bada, nie robią ktg, nie masz usg. NIC A NIC. a nwet jakbym poszła do polskiej przychodni i na własną zrobiła badania to te ćwoki tego nie uznają!!!!!! (tak miałam z łożyskiem, więc mam przykład na własnej osobie)Te debile nie badają gin. nie robią pomiarow łożyska , normalnie czuje sie jak w jakimś chorym psyhologicznym dramacie.
nie martwiłabym sie gdybym mieszkała w polsce, termin z ostatniej @ jest najważniejszy, po tym czasie badają cie częściej,badają wody,łożysko itd - a te debile próbują mi wmówic że data 25maja do której doliczą 10 dni jeszcze na wywołanie to prawidłowa data bo widocznie ja coś pochrzaniłam o czy nie ma mowy.Debile a nawet nikt nie ma zamiaru sprawdzić czy z dzieckiem ok.To termin wypadnie na czerwca,to miesiąc róznicyanula - a co do za pesymistyczne myśli - co??!!! Kobieto - wytrzymasz (wiem, że to denerwujące), tyle już wytrzymałaś - to i te 2 tygodnie jakoś Ci zlecą.. Spokój nas uratuje!!!
Pomyśl co ja będę przezywała na koniec maja - jak Wy już będziecie praktycznie wszystkie tulić swoje Maleństwa.. a ja.. a ja - będę nadal pewnie czekała)
.To już nie przelewki.

ale .... znam kilka osób które już w trakcie budowy domu zmieniały plany ;-) i z garażu powstawał kolejny salon, a garaż robili osobno
:-)