reklama

Mamy majowe 2009

HEJ DZIEWCZYNY DZIEKI ZA OPOWIEDZI!!!!!!
APROPOS kreseczki tez mam ja jakby wyzej!!!!!
pozdrawiam zaczynam ogladac harry potera ale jeszcze do was zajrze!!!!!
buzka

reklama
moniqsan - no kreseczke masz sporawą na brzuszku, ale nie przejmuj się - chyba większość z nas ją ma - w tym ja ;-) ja tylko jednej rzeczy nie kumam, zawsze myślałam że kreska robi się tylko od pępka w dół... a tu już u kolejnej osoby widzę że ona jest po same cycki :baffled: tak samo jak i u mnie...
aaaa no i zapomniałabym napisać że super zgrabna z ciebie laseczka i śliczna mamusia z ciebie będzie :-)
:-) wielki buziak za komplementa :tak:
to takie budujące :tak:

confi, moniqsam - tak samo słyszałam z tymi cm brzuszka - że pod koniec ciąży dzidzia schodzi do kanału rodnego i obwód brzuszka albopozostaje bez zmian, albo sie zmniejsza :tak:

uff uff uff ;-)
To znaczy że nie muszę już myśleć o wodach (że za mało)

Confi, Jajka po benedyktyńsku to właśnie jajka w koszulkach (ciepłe) które kładzie się na ciepłej grzance tostowej, albo jeszcze lepsza jest bułeczka (też opieczona) na jakiejś wędlince, można machnąć serek, cykorię i polewa przepysznym sosem holenderskim. mmmmmm, rozmarzyłam się. Śniadanie dla bogów ....

Confi, Jajka po benedyktyńsku to właśnie jajka w koszulkach (ciepłe) które kładzie się na ciepłej grzance tostowej, albo jeszcze lepsza jest bułeczka (też opieczona) na jakiejś wędlince, można machnąć serek, cykorię i polewa przepysznym sosem holenderskim. mmmmmm, rozmarzyłam się. Śniadanie dla bogów ....
ojjjj od jutra zaczynam ćwiczyć :-D
narobiłaś mi smaka ....

no tak - zdecydowałam, jutro się wam zaprezentuje w nowej fryzurce :tak:
biorę tylko poprawkę do poniedziałku bo jak mi kolor wyjdzie bleee to na drugi dzień polecę po inny kolor :sorry2:

Aga czadowy ten domek...nawet nie wiesz ja zazdroszczę...ja to w ogóle dużo ostatnio zazdroszczę :zawstydzona/y:
echh ja będę szczęśliwa jak jakies mieszkanie dostaniemy kiedys i nie będziemy skazani na tę klitke

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry