m&m's
Entuzjast(k)a
Slonko, biedna jesteś, wiem ze to cięzko zrobić, bo jak mój M. mnie czasem wkurzy to normalnie az trudno wytrzymać, ale NIE DENERWUJ SIĘ!!
co do tych facetów to aga_k_m ma rację, jak dzieci!!!!!! to strasznie frustrujące jest!!!
a jak sie obrażają!! noszzz kurde, no!!! co to jest podstawówka?!!
zamiast problem rozwiązywać to oni tylko dowalają!!!
mój M ma taka tendencję, własnie się obrażać, pokazuje jaki to on jest skrzywdzony, aż mnie szlag trafia, a najgorsze jest to że on przez to swoje obrażanie to z malego problemu zawsze doprowadzi do wielkiego!!! bo zamiast od razu podejść do problemu, powiedziec co i jak, próbować rozwiązać itd to on woli pokazać światu jaki jest biedny obrażony i skrzywdzony!!
wrrrrrr , jak dzieci.
a Ty Slonko, jeszcze raz "nie denerwuj się"!!!!!
co do tych facetów to aga_k_m ma rację, jak dzieci!!!!!! to strasznie frustrujące jest!!!
a jak sie obrażają!! noszzz kurde, no!!! co to jest podstawówka?!!
zamiast problem rozwiązywać to oni tylko dowalają!!!mój M ma taka tendencję, własnie się obrażać, pokazuje jaki to on jest skrzywdzony, aż mnie szlag trafia, a najgorsze jest to że on przez to swoje obrażanie to z malego problemu zawsze doprowadzi do wielkiego!!! bo zamiast od razu podejść do problemu, powiedziec co i jak, próbować rozwiązać itd to on woli pokazać światu jaki jest biedny obrażony i skrzywdzony!!

wrrrrrr , jak dzieci.
a Ty Slonko, jeszcze raz "nie denerwuj się"!!!!!
ale do godzenia sie to pierwszy!!!!!
.Mam nadzieje że dziś prześpie pare godzin
jak mawia moja kumpela.

Bosze! Zobaczymy jak dzis po powrocie do domu bedzie sie zachowywal. Czy poszuka auta i umowi sie z kims na ogladanie....