reklama

Mamy majowe 2009

ankzoc-ja bym posłuchała lekarza i na razie jak nie ma skurczy regularnych posiedziała w domu.Wiem, kochana że Ci cieżko ale śpieszyć sie do szpitala też nie ma co.Jak nie będzie akcji porodowej to mogą położyć Cie na patologie, a tam naprawde jest niefajnie. Każda inny przypadek, niektóre zaczynają rodzić, drą sie a ty czekasz i myślisz ze niedługo też to cię czeka. Tam sie wszystkie dziewczyny nakręcają. Ja ciesze sie że już jestem w domu i do szpitala pojade jak skurcze bede miała co 5 min.chyba ze wody wczesniej mi odejdą.

Święta prawda !!! Lezałam z dziewczynami na patologii bo mojego synka po porodzie zabrali na oddzial izolacyjny a dla mnie nie bylo miejsca i polozyli mnie na patologii. Bylam tam tylko 2 dni ale dziekuje bardzo ! Strasznie mi szkoda bylo tych dziewczyn, cale szczescie ja bylam juz po porodzie. Jedna dziewczyna walczyla ze skurczami pod moja sala ( na korytarzu siedziala proszac polozna o przewiezienie na porodowke bo myslala ze juz rodzi a polozna mowila ze jeszcze ma czas) naprwde biedaczka cierpiala a ja kazdy skurcz przezywalam razem z nia bo wszsytko mi sie przypominalo. Poza tym jak sie jedzie do szpitala za szybko to na sali przedporodowej tez nie jest za fajnie. W domku przynajmniej czlowiek czuje sie swobodnie i jak chce chodzic to chodzi a jak lezec to lezy !!! Tez radze jechac jak skurcze beda regularne co 5 minut !!! Ja odwlekalam jak moglam, tylko maz juz zadzwonil po mojego tate bo bal sie ze nie zdazymy ( tak sie balam jechac;-))

reklama
Dzień dobry, melduję sie nadal w dwupaku, składam życzenia wszystkim soleniazntkom !!!
Film jest ok...jak ktos czytał książkę to jednak książka jest lepsza,ale w tym natłoku szmiry jaki ostatnio kręca to na ten film warto isc...fajnie zrobiony i wciągający :tak:
Ja zajrzę później...do zobaczenia

ankzoc- oj bidulko.. w sumie masz jeszcze troche czasu,, takze na spokojnie kochana,,, lekarze wiedza co robia - tak mi sie przynajmniej wydaje..ale jesli chcialabys juz urodzic to moze faktycznie ten olejek..;-)

a ja dzis dziewczynki wybywam zaraz na caluski dzien do mojej mamuski i tatuska bo mezus na 12 godiznek do pracy takze co ja bede sama siedziala.. tez spadam.. jeszcze 5 dni i kubusiek bedzie z nami:):-D

ja nadal dwupak ze skurczami (nie chodze jeszcze po scianach i nie wgryzam sie w dywan)

dziewczyny nie wiem czemu u nas lekarze maja takie podejscie, ze nie chca jakos wspomoc i przyspieszyc porodu a ponizej przedstawiam wam focie z mojego ktg, co o tym myslicie?? moze ja sie nie znam i mam jakies bledne pojecie o tych skurczach, ale zeby skierowali cie do szpitala to trzeba miec caly czas na 100??

Dziekuje za życzenia!!!!!!!!!!
i piękny torcik Słonko ( Ty to masz talent do wypieków:-D)

Ja również w komplecie ale już mi ciężko i strasznie marudna się zrobiłam, szybko sie denerwuje i wszystko mnie irytuje nawet obcy ludzie za oknem jak cos robią. Mój M. ma z tego ubaw a ja ze złosci nie moge oddechu złapac jak sie nakrece.....:baffled:
ankzoc no ja bym chyba do szpitala pojechała.....qrcze tak sie meczyc sama nie wiem.....a moze juz dzis wypij ten olejek po co czekac do poniedziałku

Dziewczynki wszystkiego najlepszego w dniu urodzinek :-)

Załączniki

• 170596lvelgpnzyj.gif
    170596lvelgpnzyj.gif
    28,8 KB · Wyświetleń: 78
aga- widzisz wiem ze u nas w szpitalu nie sa sklonni do pomocy, a nie chce jechac lezec 3 godziny na ktg, a pozniej uslyszec, ze mam jechac do domu bo to nie to!

hejka
melduje sie w dwupaku ale juz zupelnie bez czopa sluzowego....oraz brzusio troche sie obnizyl..
bolesne ale takie naprawde bolesne skurcze mam coraz czesciej!!!!
wytrwale czekamy.......DO 20 MAJA OBY NIE DLUZEJ:)
buziaki dla wszystkich
piekny torcik mam nadzieje ze kazda moze sprobowac:-D
NAJLEPSZE ZYCZENIA DLA SOLENIZANTEK!!!!!
DUUUUZO ZDROWKA!!!!
ANKZOC Z TEGO CO WIEM to lekarze wola czekac na naturalny proces porodu niz go wywolywac dodatkowo ...zawsze natura lepsze i dla mamy i dla dzidzi oczywiscie sa skrajne przypadki
Trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok ale wedlug suwaczka widze ze masz jeszcze czas!!!!:tak:
pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry