reklama

Mamy majowe 2009

reklama
hej
Tsarina ja wiem ze dzidzia powinna przybierac miedzy 120 a 300 gr na tydzien jakos tak wiec jest w normie twoj szkrabek tez mi sie wydaje ze jest ok!!!
a to ze spadla waga na pocztaku to normalne!bo nie mialysmy wtedy jeszcze mleka tylko siare a dzidzia czerpala jeszcze energie z ciazy...dlatego chudla:)

Olica u mnie cisnienie spadlo bo podali mi tyle kroplowki ze sami zaczeli sie gubic a mnie spadalo cisnienie ...prze ciaze mialam 120 na 70 wiec w normie....to nie maialo nic wspolnego ze mna tlko jak mi podali kroplowke!!!!
Olica trzymamy kciuki nie stresuj sie!!!!lepiej miec niskie cisnienie niz wysokie!!!!
pozdrawiam

słonko jest jeszcze w szpitalu. Julka cytuje: "bawi się w żółtka i opala się pod lampami", możliwe, że do soboty będą już w domu. Julci brakuje tylko 6 dag do wagi urodzeniowej, więc wszystko jest ok. A słonko lekko przychmurzone, ale jej przejdzie!

dziewczyny może to głupie pytanie ale .... jakie skutki uboczne ma niewyleczona żółtaczka?
tego co ja wiem to żółtaczka fizjologiczna pojawia się sama i znika sama więc nie ma mowy o efekcie niewyleczenia, bo poziom bilirubiny po jakims czasie sam wraca do normy. W szpitalu naswietlają maluszka by ten efekt przyspieszyć i tylko tyle. Moja mama powiedziała ze ja jak się urodziłam tez miałam żółtaczkę i byłam pomarańczowiutka...mimo to wypisali nas ze szpitala i po jakimś czasie przeszło samo :tak:

Katarzynko super że wróciłyście już do domku , uroczą masz córeczkę
:tak:
:tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry