Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pamietam, ze jak bylam w ciazy, to ktoras z Nas pisala, ze takie substancje ze skory nie przedostaja sie do lozyska, a co za tym idzie chyba i do krwioobiegu. Czyli do mleka tez nie.... Ja troche sie smarowalam specyfikiem z kofeina, ale juz sie skonczyl, wiec nie mam czym.Barmanka mam taki krem z kwasem glikolowym i nie mogą go używać kobiety w ciąży i karmiące piersią( tak podaje producent) więc podejrzewam że nie dla nas takie cuda. Natomiast ja myślałam co z kremami z kofeiną itp na cellulit?Może któraś z Was wie czy można.

:-)Słonko ja go używam, i wiem że Aga_k_m także (to ona mi go poleciła), i potem zakłam ten pas poporodowy Pani Terasa i wychodzę z synkiem na spacerZamowie sobie ten z "pharmaceris" (czy jakos tak) na rozstepy i ujedrniajacy. To chyba jest bezpieczne, bo to specjalna seria jest dla kobiet w ciazy i po porodzie.
Ktos uzywal? Dobre to cudo?![]()

przynajmniej w moim przypadku...

O.... w moim przypadku rowniez zdecydowanie potrzeba cwiczen. Ja nawet nie bede Wam mowic jaki mam ochydny brzuch. Ja poza tym, ze mam obwisly "pysk buldoga" to jeszcze mam caly w rozstepach siegajacych ponad pepek.ale żeby brzuszek wrócił do formy sprzed ciąży (mówię o jędrności) to myślę że bez porządnych ćwiczeń się nie obędzieprzynajmniej w moim przypadku...
Barmanka mam taki krem z kwasem glikolowym i nie mogą go używać kobiety w ciąży i karmiące piersią( tak podaje producent) więc podejrzewam że nie dla nas takie cuda. Natomiast ja myślałam co z kremami z kofeiną itp na cellulit?Może któraś z Was wie czy można.
) - ale potrzebuje pomocy w "wyrolowaniu" tkanki tłuszczowej.no to witaj w klubiea potem w ciagu tygodnia chudnie 13,5 kg)
ja w tydz po porodzie też zgubiłam tyle samo kg jak ty - i pojawiły mi sie rozstępy na brzuchu w okolicach pępka (po obu stronach) !!!!