Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-) tzn ja się obudziłam o tej godzinie i zerwałam się na równe nogi i dopadłam mojego syna by sprawdzić czy oddycha
. Oddychał i przeciągnął się rozkosznie po czym otworzył oczka i zaczął ciumkać palce 
wiec ja przystawiam częściej do cyca i wtedy pojawił sie problem krostkowy.

Już nie chciałam jej mówić, że jej córce jest teraz zawsze zimno i ogrzewa swoje mieszkanie do jakichś ekstremalnych temperatur.Moja Mała też ma taką plamę z tyłu głowy. Pediatra powiedzial mi, że to jest naczyniak i że dzieci często to mają. Niczym się tego nie smaruje i podobno to zniknie do 18 miesięcy.Pyta się mnie czy Marcelek ma jakieś znamiona na ciele (jakby to miało wogóle jakieś znaczenie), więc mówię że tak, ma taką czerwoną plamę na karku tu zaraz jak kończy się kręgosłup, ta plama jest bardziej na głowie ukryta pod włosami, częściowo wystaje na gołą skórę.. i co moja mądra babcia powiedziała? "NA PEWNO jak byłaś w ciąży to się czegoś wystraszyłaś czegoś i się TAM dotknęłaś".