justysia21
Elfikowa mama :D
Marzena80 oto sukienusia
ale mam date w aparacie ustawiona hihihiih
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No sukienka jest ślczna! Mała na pewno będzie słodko wyglądać. A kiedy chrzciny?Marzena80 oto sukienusia
Mały miał dwa wkucia w nóżki, i jedną szczępionkę doustnie. Strasznie krzyczał jak mu pielęgniarka robiła zastrzyki, w sumie nie słyszałam jeszcze takiego płaczu u mojego dzieciaczka
bałam się potem , żeby mały nie ulał tej doustnej szczepionki, więc nie karmiłam go 1 godz. a on strasznie głodny był, dałam mu cmoka, ale to nie to samo

6w1 są za darmo, ale za rotawirusy już trzeba zapłacićja w irlandii mieszkam i tez wszystkie szczepienia za darmo sa... 735zl w pl to niektorzy tyle na miesieczna wyplate nie dostaja

Na razie sie nie wybieram a to dlatego ze mialam sie zglosic do poradni diabetoligocznej gdzie po obciazeniu krew pobiera sie z palca i badaja glukometremMALINKA czy robiłaś już obciążenie glukozą 75gram? Ja właśnie mam zamiar zrobić kontrolne badanie a nie pamiętam czy mam zrobic po godzinie czy po dwóch czy jedno i drugie . na czczo to podstawa a dalej?
wiec takie obciazenie moge sobie w domu zrobic
moge isc prywatnie do labolatorium ale tak jak u marzeny mam problem z opieka nad malym. powinnam zrobic bo cukry mam nie za ciekawe, ale coz sily wyzsze

.A przypomne Wam ze dalismy mu czopek wczoraj o 14, a kupe zrobił dzis o 12 czyli po 22 godzinach.