justysia21
Elfikowa mama :D
Marzena80 oto sukienusia
ale mam date w aparacie ustawiona hihihiih
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No sukienka jest ślczna! Mała na pewno będzie słodko wyglądać. A kiedy chrzciny?Marzena80 oto sukienusia
6w1 są za darmo, ale za rotawirusy już trzeba zapłacićja w irlandii mieszkam i tez wszystkie szczepienia za darmo sa... 735zl w pl to niektorzy tyle na miesieczna wyplate nie dostaja
Na razie sie nie wybieram a to dlatego ze mialam sie zglosic do poradni diabetoligocznej gdzie po obciazeniu krew pobiera sie z palca i badaja glukometremMALINKA czy robiłaś już obciążenie glukozą 75gram? Ja właśnie mam zamiar zrobić kontrolne badanie a nie pamiętam czy mam zrobic po godzinie czy po dwóch czy jedno i drugie . na czczo to podstawa a dalej?