moniqsan
Fanka BB :)
Moniqsan, cudną fryzurkę ma Lilianka! hi hi hi.
![]()
Salon fryzjerski "MONIQSAN STUDIO"
Polecam 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moniqsan, cudną fryzurkę ma Lilianka! hi hi hi.
![]()
Polecam 

wydaje mi się trochę mało bezpieczna
bałabym się że mi wypadnie....

swoją drogą to ciekawe czemu takich rzeczy nie uczą na szkole rodzenia 
a przecież były zajęcia z fizjoterapeutami 
ale powoli nadrabia w tej dziedzinieno tak...pamiętam...też połknęłam karpikaaga_k_m mówisz fotki z 24 czerwca? hmm aż sama muszę zerknąć ;-)

), żeby stópki były blisko siebie. Bo to dobre na bioderka. Na zdjęciu są rozchylone 
Konia z rzędem tej, która zrozumiała tę chińszczyznę po polsku ;-)

chwała ci za to. teraz tylko popatrzeć kilka razy i od jutra zaczynamy nową szkołe. a wogóle to tam jest jeszcze filmik o kładzeniu dziecka, więc tez można sobie popatrzeć jakby co
poza tym ta pozycja bardzo dobrze ksztaltuje funkcje poznawcze bo dziecko widzi lepiej co sie dzieje, widzi to co my... a z podnoszeniem to ja znam troszke inna technike ale przyznam ze ta jest chyba przyjazniejsza dziecku. Mam fajny poradnik Pawla Zawitkowskiego ( dla mnie jest to czlowiek godny nasladowania) moge wam przeslac na meila, zainteresowane osoby prosze o kontakt na priva, wysle jak tylko znajde chwilke, najpozniej wieczorkiem ( sa tam te pozycje opisane i pokazane za zdjeciach) Przyslala mi to kolezanka jakis czas temu i az wstyd sie przyznac ale przypomnialam sobie o tym dopiero jak moniqsan zamiescila filmik