malinka009
Fanka BB :)
aneteczka super ten program Aktywna mama
czekam na relacje 
czekam na relacje 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czekam na relacje 
No właśnie :-( w pajacykamoniqsan- ja synka na noc ubieram w pajacyka
No i taki mam problem. Niby błahostka a nie wiem jak rozwiązać
Mąż przykrywał ją ściśle kocykiem (wkładał głęboko końce za materac z jednej i z drugiej srony), ale naciągnięte to jak struna i jakoś mi się taki sposób nie podoba :-(

.
z nauki pływania;-)
po karmieniu przekręciłam go na brzuszek bo lubi w tej pozycji odbijać i poszłam do wc , jak wrócilam zastałam oto taki obrazek

mamy wszystko pootwierane na oścież a tem w mieszkaniu nie spada poniżej 28st.C, a za oknami 33st.C!

Na czas kiedy jest taki skwar okna powinny być pozamykane, a otwiera się wtedy kiedy temperatura spada - pod wieczór, na noc, do południa. Bo tak sprawiamy, że do domu w którym jest 23-25 stopni

;-) ) no i właśnie chłodne kąpiele (czytałam że można dzieciom robić kilka razy, pewnie w miarę potrzeb i cierpliwości
)
(i tak się poci przy większym kopanku czy przy karmieniu
)

u nas chłodno i deszczowo :-( właśnie tata wyszedł z synkiem na spacer, zapobiegawczo wziął folię na wózek... a ja zostałam sobie w domku, zaraz ide do łóżeczka i czekam aż mi mleko w cycki napłynie bo normalnie dziś jest masakra :-