Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

tez wiekszosc czasu mam uczucie pustych cyckow i miekkich...
ale jak mala ciagnie cycusia to leci bo widze ze sie najada. Wcale nie bedziesz zla matka podajac butelke i cycusia jezeli uwazasz ze dla ciebie i malutkiej bedzie to najlepszym rozwiazaniem to widocznie tak jest. To ty jestes jej mama nie my ani nie lekarz, to Ty najlepiej wiesz i znasz swoja corcie tak jak kazda z nas swoje dzieciatko...wiec jak sie denerwujesz i mala i nie mas juz sily podaj jej butelke z 2 razy dziennie zeby sie uspokoila i ty tez. Ja Ci powiem ze tez ciezko bylo mi podac butelke ale moja corcia szybko trawila moje mleczko i mala przybierala na wadze wiec zadecydowalam (lekarz tez polecil)dawac jej 2 razy dziennie 120 i 150ml. I jest lepiej mala ssie cycuszka w nocy ( w nocy biore ja do lozka to przy okazji spie) oraz w dzien a jak gdzies wychodze (w 40 stopniowym upale jest nie mozliwe karmienie cyckiem na zewnatrz zalewasz sie ty i mala potem) daje butelke i w ciagu dnia raz...czasami 3 razy w ciagu dnia sama decydujesz widzisz reakcje swojego dziecka...
I sie lepiej czuje i sie nie denerwuje jak wczesniej ze z cyckami na wierzchu 24 na dobe teraz tylko 15h na dobe
hehehe...ale tak jak CI napisalam ode mnie bierze witaminki a z butli kg
Gdzies kiedys wyczytalam takie zdanie "Karmie piersia nie uczyni Cie dobra matka a karmienie butelka zla matka..to milosc jaka darzysz swoje dziecko czyni cie dobra matka" czysta prawda...Oczywiscie jak chcesz poczekaj do czwartku zobaczysz ile mala przybiera na wadze i sama zdecydujesz czy chcesz jej podac butle z 2 razy dziennie czy nie. Moim zdaniem lepiej jest podac butelkeci miec mniej nerwow i cieszyc i bawic sie dzieckiem niz "bosh znowu musze karmic"..przeciez i tak ma cycusia i czuje twoja bliskosc...Ja z takiego rowiazania jestem zadowolona...gdyby nie to ze mala szybko trawi moje mleko moze tez bym sie zastanawiala czy podac czy nie butelke ale chyba jedna dziennie i tak bym podawala. Teraz dzieki takiemu karmieniu i mala i ja jestesmy zadowolone i najedzone
hehe
tym czasem wypocilam z siebie nastepne 5kg zostalo mi 6-7kg do zgubienia...chyba o konca lata zgubie..."Karmie piersia nie uczyni Cie dobra matka a karmienie butelka zla matka..to milosc jaka darzysz swoje dziecko czyni cie dobra matka"[/I]
Popieram,piękne powiedziane
Dziewczyny wszystkie te marudzenia maluszkow przemijaja jak koncza 3 miesiace, moja corcia ma 3 miesiae i juz tak nie placze nie marudzi bawi sie zabawkami (znaczy zwraca na nie uwage) mozna do niej pogadac guga cala para i sie smieje non stop...narescie jest lepiej:-):-):-):-)3majcie sie cieplutko buzki!!!!
takze nie jest zle.. najgorzej jest jak przychodza kolki i mimo tego ze wstaje tylko raz do mojego kubuska w nocy to i tak jest to dla mnie meczace i czekam az minie ten 3 mc i licze ze niedlugo bedzie cale nocki przesypial.. oby...
nie wytrzymał nadmiaru bodźców chyba. 

. Nie polecam. Do dziś się męczę. Zaliczyłam dziś lekarza bo już mnie gorączka wykańczała. Chyba zaczyna powoli przechodzić. Szkoda mi mojego synka bo z powodu gorączki nie mogłam karmić- miałam bardzo wysoką i nie chciała sapadać.
dla takiego maluszka ala mam pozwolenie ze jeden moge troche ponosic