barmanka79
Deus Dona Me Vi
tikanis my dopiero będziemy chrzcić na święta, bo dopiero wtedy polecimy do Polski. a więc Marcelek będzie miał 7,5 miesiąca 
marzena niezły pomysł z tym okłamaniem księdza ;-) ja chyba nie wpadłabym na to
swoją drogą to ciekawa teraz jestem czy księża rzeczywiście nie sprawdzają jakąś chrzestnych... (no wiecie w aktach). a powiedz mi jak rozwiązałaś kwestie karteczki od spowiedzi? (chodzi mi o chrzestną) ksiądz tego nie wymagał?
ankzoc sukienki śliczne. ta pierwsza bardzo mi się podoba

marzena niezły pomysł z tym okłamaniem księdza ;-) ja chyba nie wpadłabym na to
swoją drogą to ciekawa teraz jestem czy księża rzeczywiście nie sprawdzają jakąś chrzestnych... (no wiecie w aktach). a powiedz mi jak rozwiązałaś kwestie karteczki od spowiedzi? (chodzi mi o chrzestną) ksiądz tego nie wymagał?ankzoc sukienki śliczne. ta pierwsza bardzo mi się podoba

wogóle mnie nie zapisali na szczepienia bo miejsc nie było ponoć i kazali przyjść za 2tyg, ale sie wkurzyułam bo jak szczepienia w 12tyg robić w 14, i zapakowałam mała i poszłam do przychodni i się poprostu bezczelnie wcisnęłam
a my ślubu nie mamy,więc to będzie problem ogromniasty, jeszcze w kancelarii nie byłam, bo zbieram siły na porządne avanti, naczytałam się o chrzcie w prawie kanonicznym i będę dyskutować z proboszczem
a mloda bedzie wtedy juz miala 14 tygodni,nie wiedzialam o tym i oczywiscie w przychodni nikt mnie o tym fakcie nie poinformowal