ankzoc
Maj '09 Kwiecień '13
barmanka79- no wlasnie te pomaranczowe to sa sleep and play, ale juz sie dowiedzialam, ze nie maja gumki jak active baby i jak dzieciatko sie naje to uciskaja brzusio! Wiec ja bede kupowala teraz active baby od 4 do 9 te: Pampers Pieluchy Pampers Active Baby 3, 4, 4+, 5, 6 - informacje i opinie użytkowników - bangla.pl
tu masz opinie o sleep and play
Pampers Pieluszki Sleep&Play rozmiary 3, 4, 5. Różne opakowania - informacje i opinie użytkowników - bangla.pl
tu masz opinie o sleep and play
Pampers Pieluszki Sleep&Play rozmiary 3, 4, 5. Różne opakowania - informacje i opinie użytkowników - bangla.pl
do tej pory z grzeczniutkiego maluszka zmienila sie w mala marude:-(nic nie odpowiada,hustawka,mata beee,nawet raczki mamusi beee:-(niewiadomo jak dogodzic
A podobno dzieciaczki po trzech miesiacach robia sie spokojniejsze,hmmm u mnie jest na odwrot,no ale coz,wyglada na to ze "dzien dziecka" dla mamusi sie skonczyl:-). Czytajac Wasze posty jestem w szoku,truskawa
teraz jest wszystko w porzadku,dziecku smakuje,no pewnie,zje wszystko co da mamusia
ale w przyszlosci niestety moze sie to negatywnie odbic na jego zdrowiu
ankzoc,ja uzywam od jakiegos czasu pampersow activ baby nr 3 i jestem zadowolona,sa nasaczane aloesem,dobrze trzymaja,pupcia gladziutka nic sie nie dzieje
a co do "mezow" to moj niestety dwie lewe rece,ewentualnie uspi mala i na tym koniec
No ale przeciez mama mi nie bedzie przysylac sloiczkow....