reklama

Mamy majowe 2009

witajcie Kobitki, miałam dośc zajęte dwa dni bo M miał wolne i tak przedwczoraj bylismy w Sopocie, bo ja się uparłam gdyż dawno nie byłam . Chciałam polansować sie w chuście ale było za gorąco...grrr
a wczoraj, mielismy z M randkę :-) do damianka przyjechała moja przyjaciółka -chrzestna mama (przyszła) i go popilnowała a my wybyliśmy w miasto . Poszliśmy do kina na Epokę Lodowcową w 3D, polecam , ubawiliśmy się po pachy...jednak była tam jedna scena jak mamucica Ella urodziła małe..i ja się poryczałam :zawstydzona/y: bo uświadomiłam sobie ,ze tęsknię za Damim strasznie :szok:
az mi głupio się zrobiło, dobrze ze byłociemno i wszyscy mieli na nosie te okulary trójwymiarowe :zawstydzona/y:

potem poszliśmy cos zjeść,ale jadłam tak szybko jak nigdy bo chciałam już do domu :-D
fajnie było ale po powrocie nie mogłam się od małego odkleić...
echhh ;-)

Tikanis ja próbowałam wziąc tak Damiana na przetrzymanie ale nie dałam rady :zawstydzona/y: nie mogę jak on tak płacze i płacze ...

echhh potem zajrzę bo mój straznik zacząl marudzic...nie da posiedziec no :-(

reklama
Mam takie pytanie.Czym czyscicie maluszkom uszy???

też właśnie ostatnio jak byłam z Kasią na szczepieniu to pytałam pani doktor czy mogę używać kropelek do czyszczenia i powiedziała jak najbardziej że tak...patyczkiem tylko czyszczę że tak powiem sam wierzch..a kropelki są super...ja kupiłam Oto mer Baby - 20ml kosztowało mnie 20zł...lekarka poradziła żebym wkrapiała po jednej kropelce raz na tydzień..bo na opakowaniu pisze codziennie..ale nie ma takiej potrzeby

barmanka
żebyś wiedziała: wie najlepiej...a ja i tak robię wszystko po swojemu...owszem jak mam jakieś wątpliwości to pytam (bardzo sporadycznie;-)) boshe kto wymyślił teściów????:baffled::baffled:

confi
wcale nie dziwi mnie Twoje wzruszenie..ja to ostatnio w ogóle jakaś strasznie uczuciowa jestem..tzn od porodu:happy2: a to że się stęskniłaś to normalna sprawa..:blink:

czytam świetną książkę, dostałam w prezencie od przyjaciółki i naprawdę bardzo wszystkim polecam
,,Wpadka" Rebecca Eckler
Dziewczyny normalnie sikam ze śmiechu:tak::tak: jest to pamiętnik ciężarnej ..dosłownie ubaw po same pachy:tak:

Mogą być ząbki ale ja.k w kilku miejscach to bym się pokusiła o stwierdzenie,że to pleśniawki.Weż nawilżony gazik i spróbuj zetrzeć-pleśniawki powinny zejśc.

Monika...plesniawki to to nie sa na pewno. Jak dotykam to tak jak by dotykalo sie czegos twardego. No sama nie wiem.... musze sie chyba z lekarzem skonsultowac...
Ale dzieki....

No i dziekuje za odpowiedz w sprawie temperatury.

Przyszly mi tez wlasnie buciki do chrztu... no i sa cudowne...:tak:
CHRZEST BIAŁE BUCIKI BALETKI ROZM 11 (709378342) - Aukcje internetowe Allegro

Dziewczyny dlaczego bym sie miala obrazic?:) Poprostu doradzilyscie mi i chyba dobrze nieparawdaz? A za takie cos sie nie obraza:* Ja uwarzam ze taka odrobinka mu nie zaszkodzila... Dałam mu tylko na spróbowanie. Wiecej mu nie dam bo mnie nastraszyłyście:( Jeśli chodzi o czyszczenie ucha to ja czyszcze patyczkami dla dorosłych są w biedronce takie bardzo cieniutkie bo jak kupilam te grube to nie moglam nimi nic wyciagnac a przeciez nie bedzie miał brudu w uszach:O

Hej,ja dzisiaj troszke mialam zaleglosci w porzadkach domowych,po ostatnich krzykliwych dniach mojego dziecia dzis zostala poskromiona:-):-Dhmm albo raczej padla ze zmeczenia,malinka mam nadzieje ze to taki okres przejsciowy;-)bo juz nie mam sily patrzec jak moja corcia placze jekby nie wiem jaka krzywda sie jej dziala:-( tsarina ale sie usmialam,ciekawa jestem czy mezulek pochlonie caly obiadek,trzymam kciuki zeby nie:-D co do temperatury u maluszka to slyszalam ze do 38 nie powinno sie obnizac,dopiero powyzej,no ale nie wiem czy ja bym czekala:dry: Ja czyszcze uszka patyczkami dzidzius ale tylko z gory,do srodka nie wkladam:no: pozdrawiam i milego dzionka zycze:-)

reklama
KM ja czyszcze grubymi patyczkami dla dzieci, bardzo delikatnie tak jak dziewczyny pisaly tylko po malzowinie :tak:

My dzis po szczepieniu, maly grzeczniutki, bardziej plakal jak mu lekarka wlozyla patyczek do buzki ( zabkow na razie brak :tak:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry