Confi
Mamusia Damianka :)
witajcie Kobitki, miałam dośc zajęte dwa dni bo M miał wolne i tak przedwczoraj bylismy w Sopocie, bo ja się uparłam gdyż dawno nie byłam . Chciałam polansować sie w chuście ale było za gorąco...grrr
a wczoraj, mielismy z M randkę :-) do damianka przyjechała moja przyjaciółka -chrzestna mama (przyszła) i go popilnowała a my wybyliśmy w miasto . Poszliśmy do kina na Epokę Lodowcową w 3D, polecam , ubawiliśmy się po pachy...jednak była tam jedna scena jak mamucica Ella urodziła małe..i ja się poryczałam
bo uświadomiłam sobie ,ze tęsknię za Damim strasznie 
az mi głupio się zrobiło, dobrze ze byłociemno i wszyscy mieli na nosie te okulary trójwymiarowe
potem poszliśmy cos zjeść,ale jadłam tak szybko jak nigdy bo chciałam już do domu
fajnie było ale po powrocie nie mogłam się od małego odkleić...
echhh ;-)
Tikanis ja próbowałam wziąc tak Damiana na przetrzymanie ale nie dałam rady
nie mogę jak on tak płacze i płacze ...
echhh potem zajrzę bo mój straznik zacząl marudzic...nie da posiedziec no :-(
a wczoraj, mielismy z M randkę :-) do damianka przyjechała moja przyjaciółka -chrzestna mama (przyszła) i go popilnowała a my wybyliśmy w miasto . Poszliśmy do kina na Epokę Lodowcową w 3D, polecam , ubawiliśmy się po pachy...jednak była tam jedna scena jak mamucica Ella urodziła małe..i ja się poryczałam
bo uświadomiłam sobie ,ze tęsknię za Damim strasznie 
az mi głupio się zrobiło, dobrze ze byłociemno i wszyscy mieli na nosie te okulary trójwymiarowe

potem poszliśmy cos zjeść,ale jadłam tak szybko jak nigdy bo chciałam już do domu

fajnie było ale po powrocie nie mogłam się od małego odkleić...
echhh ;-)
Tikanis ja próbowałam wziąc tak Damiana na przetrzymanie ale nie dałam rady
nie mogę jak on tak płacze i płacze ...echhh potem zajrzę bo mój straznik zacząl marudzic...nie da posiedziec no :-(

a to że się stęskniłaś to normalna sprawa..

Ja czyszcze uszka patyczkami dzidzius ale tylko z gory,do srodka nie wkladam
pozdrawiam i milego dzionka zycze:-)