reklama

Mamy majowe 2009

reklama
rety co tu taka ciiiiszaaa???? :sorry2:
słonko się nie odzywa od kilku dni...
powsinoga też zniknęła....
i inne też se w kulki lecą :-p
u nas duchota taka że pot po majtach się leje :szok: synek marudny, non stop do cyca woła, pociumka 5 minut i potem się tylko bawi sutkiem.. i piąstki do buziolka pcha :-(

My też czyścimy uszka patyczkami dla niemowląt. One mają taki kształt, żeby za głęboko nie wsadzać i krzywdy nie zrobić a i małżowinkę też można elegancko nimi wyczyścić:tak:

a unas dzisiaj troszke lepiej,.,, kubus spal w dzien az 5 godzin co mnie zdziwilo ze az tyle!! no ale ja wkoncu moglam wypoczac.. co do noszenia na raczkach dalej jest z tym upierdliwy i marudzi i beczy jakby go ze skory obdzierali..wciaz czekam na pozywtyna zmiane w tym kierunku..

WYGRAŁAM!!! mąż nie miał szans! Wymiekł juz po 2litrach barszczu białego z 3/4kg ziemniaków! Drugie danie ledwie musnął, a jak zapytałam go, czy mam juz robic deser, czy troszkę dać mu czasu to zniszczyłam go tym zupełnie! A teraz śpi, bo nie mógł się ruszać, zrobił sobie małą sjestę i to już jego koniec! Kega jest moja!:cool::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-):cool:

byłam dziś z Iza Mirką u chirurga! Ziarniak pokonany!

Żołnierze, odniosłam dziś druzgoczące zwycięstwo nad przeważającą siłą wroga! I kto jest debeściak???:cool:

Sara od razu zauwazylam zmiane :tak: milo Cię widzieć :tak:

TSARINA a ja wiedziala mze wygrasz :-D:-D:-D moje gratulacje !!!!!!!!!!! no ale tym piwkiem to sie chyba wirtualnie podzielisz z ciotkami z BB ?

a ja wlasnie zajadam cieplego muffinka z mleczkiem :happy2:mmmmm pysznosci :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry