Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale już nadrabiam....
spoko, nauczę się :-)
tylko zastanawiający jest fakt, że kobieta zawsze zda ten egzamin
a z facetami to różnie... no i nie wmówi mi żaden samiec że kobiety to słaba płeć!! 

czasem to myślę by na wszelki wypadek mieć jedną puszeczkę mleka w domu... w przyszłym tyg idziemy na szczepienie na rota, to zapytam lekarki co o tym sądzi...
jest to wózek jeżdżący po wertepach 
Dami pewnie nieźle się wystraszył 
a jak sie nazywaja te kapsulki bo ja chce zmienic vigantol na cos innego i czy sa na recepte
Przejrzałam Twoje przepisy, fajne pomysły, super, że je umieściłaś 

Ja też należę do tej drugiej lekarki i też byłam teraz w zastępstwie. Rzeczywiście jest fajna. Pewnie też bym się do niej przepisała ale prawdopodobnie za niedługo w ogóle będziemy zmieniać przychodnię, bo chyba będziemy się przeprowadzać na Ligote. A ja jestem w szoku, że twoja Nadusia tyle waży. Nie wygląda. Zresztą i Ty i Twoja Mama jesteście bardzo szczupłe, więc nie zdziwiło mnie, że Nadia taka drobna, ale 6400...?!? Natasza waży 7900!!! No, ale widziałaś mnie. Filigranową blondyneczkom to ja nie jestem! Więc i Nataszka nie ma po kim być drobną dziewczynką - a urodziła się z wagą 3480. NO I MI RÓWNIEŻ BYŁO BARDZO MIŁO CIĘ POZNAĆ! Mam nadzieję, że kiedyś poza przychodnią się spotkamy.Witajcie mamusie:-) Marzena,jestem w szoku Nadia szczepienia przezyla bardzo spokojnie,nic sie nie dzialo,nawet mniej marudna byla niz ostatnio bywatylko ja taka glupia panikara,wczoraj w przychodni pewnie sie wszyscy ze mnie smiali
Nadusia wazy teraz 6400,tylko ona sie malutka urodzila 2500,to jak na swoja wage urodzeniowa to duzo przybrala, Twoja Nataszka jest przeurocza a te wloski-cudo,no i dziewczynki wymienily sie usmiechami:-)czy Ty od poczatku nalezysz do tej pani doktor co byla wczoraj,bo my bylysmy w zastepstwie,nasza na urlopie,ale wzielam deklaracje i chce zmienic wlasnie na ta,wydala mi sie sympatyczniejsza no i bardziej kompetentna
a wogole to wczoraj w tej mojej panice
zapomnialam dodac ze milo bylo poznac:-) Nino,ja tez jestem sasiadka:-) allaa,witaj:-) confi,biedny Damianek,cholera jak oni robia te zabawki,przeciez wiadomo ze to malenstwa sie nimi bawia,masakra
milego dzionka zycze:-)
Dziękuje dziewczyny od jutra używamy wit d tylko czy butelkowe mamy tez moga to podawac bo pisze ze dla mam karmiacych piersia vigantol podobno dziala alergicznie i musimy probwac wyeliminowac wszystkie alergeny z diety Kamilka[/Q]
MOGĄ,MOGĄ BO JA PODAJE A NIE KARMIE PIERSIĄ.