tikanis- moja mala jakos 4 dni przed skonczeniem 3 m-cy wazyla 5700, ale za to mojej szagierki synus kubus 4 dni starszy od naszej wazy juz 7100 takze cos w tym jest :-), chyba te kubusie to straszne głodomorki a tak swoją drogą to ja małą karmię co 2 godziny z wyjątkiem nocy tu mamy karmienie o 24, 3, 6 tak sie teraz moje dziecko poprzestawialo
sara1983- a u mnie jest odwrotnie w dzien to jest malej wszytsko jedno gdzie spi, ale w nocy nie da sie tak przekonac, ale ja jestem uparta i walcze z tym, dzis zasnela ladnie w lozeczku obudzial sie przed 1 na karmienie, odlozylam ja do lozeczka powalczylam z nia troche wparwdzie nie placze, ale steka, wierci, rozkopuje, przysunela sie na maxa do szczebelek od mojej strony, podalam jej reke i zasnela tak posapala do 4, pozniej znowu ja odlozylam ale zaczela troche popiskiwac, wiec wzielam do lozka, no coz powolitku robimy postepy
k.m- fajnie, ze u ciebie sie tak pozmienialo u mnie niestety w odwrotna strone, ja mala spala ladnie w nocy i raz tylko sie budzila na jedzenie to teraz wstaje 3 razy, jak robila raz dziennie kupke czasami czesciej to teraz prawie po kazdym jedzeniu, jak byla grzeczna i spokojna to teraz czasami dostaje szajby wieczorami i wyje, a co do jedzenia caly czas co 2 godziny :-(Wspólczuje ci kochana tej rozlaki, ja sobie bym nie wyobrazala takiego wyjazdu