reklama

Mamy majowe 2009

kurcze napisałam wam posta, wcisnęłam zły przycisk i wszystko znikło :cool::-(

mam pytanie do mam posiadających podgrzewacz Avent - czy mieszczą się tam butelki od Tommee Tippee?
zapomniałam dodać że chodzi mi o ten elektroniczny model podgrzewacza

Barmanko wlasnie zmierzylam....mam dwie butelki z Tommee Tippee ( nie uzywam bo dziewczyny nie toleruja) takie 260ml no i powiem Ci ze niby sie mieszcza i mozna zamknac podgrzewacz ale nie dotykaj dnem podgrzewacza (blokuja sie w jednym mniejscu ), a to chyba o to chodzi zeby dotykalo. Butelki z Aventu sa "chudsze". Ale wieksze sie napewno nie zmieszcza.....Mam ten sam podgrzewacz.

reklama
A wiecie, że ja mam właściwie dziś ostatni dzień macierzyńskiego:szok::szok::szok:
Straszne jak to zleciało!!! Wniosek z tego taki, że moje Maleństwo ma dziś 20 tygodni!!!
No i zaczynam urlop wypoczynkowy. Jeszcze 8 tygodni w domu:-)! Ale to też pewnie zleci...

dziękuje za odpowiedź :tak:
kurcze u nas taki wybór tych podgrzewaczy że niech mnie gęś kopnie :crazy: albo właśnie ten elektroniczny z Aventa, albo z TT :shocked2::cool2:

Jola, dałaś mi do myślenia z tym nietolerowaniem butelek... :sorry: ja mam i Aventa i TT, ale mleczka jeszcze nie podaje, czasem zapodam koperek przez TT, młody nie pije - pluje na kilometr, myśle że to dlatego że nie lubi koperku... a teraz to już nie wiem :eek:
może mu właśnie butelka nie pasuje?:confused2: chyba muszę mu jakiś test zrobić i spróbować podać z Aventa...

martalis, ja ciuszki pożyczam koleżance.
ale teraz agakm dała mi do myślenie czy czasem nie pozbyć się typowo chłopięcych ciuszków i zostawić same uniwersalne (ale dopiero po tym jak koleżanka odda mi ciuszki). no bo faktycznie nie wiadomo czy drugie będzie tej samej płci, a nawet jak będzie to chociaż będę miała radochę z łażenia po sklepach ;-) no może zostawie sobie pare z tych droższych, firmowych :tak:

bohaciefka, ale ci się foszek trafił :cool2: (mam na myśli męża)

ankzoc, zdrówka dla was życzę. mi na szczęście klucha z gardła sama przeszła :tak:
tak samo jak i sama przylazła :eek:

agakm, faceci :crazy: .....
junior dziś dał koncet o 5.30, do tej pory nie wiemy o co mu chodziło :crazy: tylko na ręcach sie uspokajał :szok: potem usnął, mój mężuś o 9.30 ze słodkim głosiczkiem "kochanie weźmiesz go do drugiego pokoju, ja się jeszcze zdrzemnę?" a ja to kiedy mam się zdrzemnąć??!!?? co on myśli cobie - że o tej 5.30 to ja spałam snem anielskim i nic nie słyszałam?? (bo ja na beszczela pow żeby on się dzieckiem zajął - ja swoje przeżyłam wczoraj wieczorem przed i po kąpieli:wściekła/y::wściekła/y:)

marzena, a to tylko 8tyg można wziąść wychowawczego?

Barmanko...ja kupilam wlasnie dwie buteleczki z Toomme no i dziewczyny za nic na swiecie nie chcialy z nich pic a ja myslalam ze skoro one maja zblizony ksztalt do piersi to bedzie ok a tu dupa....Avent toleruja od urodzenia a jesli chodzi o ten elektroniczny podgrzewacz to warty pieniedzy.....jest naprawde bardzo dobry...mieszcza w nim sie te duze butle a takze pojemniki z aventu takie w ktorych np mozna zamrozic jedzonko lub przechowac mleczko....
Avent VIA Disposable/Re-usable feeding system : mothercare

A no i teraz w mothercare ten podgrzewacz jest przeceniony...
Avent bottle and baby food warmer : mothercare

Ostatnia edycja:
junior dziś dał koncet o 5.30, do tej pory nie wiemy o co mu chodziło :crazy: tylko na ręcach sie uspokajał :szok: potem usnął, mój mężuś o 9.30 ze słodkim głosiczkiem "kochanie weźmiesz go do drugiego pokoju, ja się jeszcze zdrzemnę?" a ja to kiedy mam się zdrzemnąć??!!?? co on myśli cobie - że o tej 5.30 to ja spałam snem anielskim i nic nie słyszałam?? (bo ja na beszczela pow żeby on się dzieckiem zajął - ja swoje przeżyłam wczoraj wieczorem przed i po kąpieli:wściekła/y::wściekła/y:)

marzena, a to tylko 8tyg można wziąść wychowawczego?

Wychowawczego można wziąć 3 lata, ale wiadomo, że w większości przypadków bezpłatnie, więc się nie wybieram. Ja zaczynam zaległy urlop wypoczynkowy. I mam go 8 tygodni. Tak, że do 19 listopada...

A Natasza od dwóch dni kiepsko śpi. Bardzo często budzi mi się w nocy. Daje jej herbatkę. Troszkę pociągnie i zasypia. Ale czasami zaśnie na 15 minut, czasami na 30, a czasami nawet na godzinę i znowu jest koncert. I ciekawe jak ja niby miałabym iść teraz do pracy. Nie wiem o co jej chodzi. Ale mam nadzieję, że to szybko minie, bo ledwo na oczy patrzę.

AGA_k_k- Gratulacje!!! Też jestem mgr inż.

Jola- trzymam kciuki za powodzenia operacji i myśl pozytywnie. Będzie dobrze i malutka szybciutko wróci do sił. U dzieci wszystko się szybciutko goi a że jest malutka to nawet za jakiś czas nie będzie pamiętała o operacji

Sara1983 - super że malutki ma już pierwszego ząbka. My jeszcze czakamy;-)

marzeniak - również gratuluję pierwszego ząbka.

mamstud - gratuluję nowego mieszkanka. My też chcemy zmienić mieszkanie na większe ale narazie nic fajnego się nie trafiło. A gdzie wzięłaś kredyt? W jakim banku?

Słonko - wszystkiego najlepszego z okazji 2 rocznicy.

Zakręciłam się i zapomniałam się przywitać więc witam:-)

Mało ostatnio bywałam na forum i przez 2 dni musiałam nadrobić z czytaniem. Obiecuję poprawę.

Mi również włoski wyłażą garściami i chcę ściąć. Umówiłam się a wtorek do fryzjera ale nie mam pomysłu na nową fryzurkę. Podoba mi się coś takiego jak ta piosenkarka Paula. Tyle że ja jestem blond. No i mam nadzieję, że jest mało układania prze takiej fryzurce. Co o tym myślicie. Może któraś z was ma taką?

Małuszek również ryczący Don Kojote i to bez powodu. Najgorsze jest to że nie da się go niczym uciszyć. Ryczy tak z godzinkę i po chwili zaczyna się śmiać jak by nigdy nic. Oj cierpliwości...

Poprostu to jest skandal jak teściowa mnie zdenerwowala!!!!az mi sie plakac chcialo.....nie chce mi sie o tym pisac ale wyzalic sie musze!!!!!!!!jednym telefonem jak moze zepsuc caly dzien dac komus dlon to chce reke cala.....masakra

z innej beczki
moja mala ma 4 miesiace i 4 dni i dopiero chce jej pierwszy raz podac mleko odciagniete bo ide do szkoly na 3 godziny ale wole mezowi zostawic mleko w razie w ale boje sie zeby potem jie bylo ze nie chce z piersi....hhhhhhhhhhhhh,mmmm
pomozcie co wy robilysci czy robicie?
slyszalam o kubkach dla niemowlat......ale nie niekapkach...
lub karmic z lyzeczki czy z kapturka no nie wiem co radzicie????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry