reklama

Mamy majowe 2009

Jolu duzo sily Tobie zycze. Trzymaj sie I oby Amelka szybko wrocila do zdrowia !

Aga ja nic nie dostalam :-(ciagle piszecie o jakis paczkach a u mnie cisza :-(

Jutro do pracy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: chyba jestem pierwsza majowka ktora wraca tak szybko ? ehhhh no nic jakos to przetrwam :-(

Mam pytanko : Czy sa wsrod nas jakies mamy z Olsztyna ? Bo potrzebuje namiary na jakis dobry, tani, sprawdzony nocleg, weekendowy oczywiscie :tak:

reklama
dostałam paczkę od Nestle!!! znaczy się Jagoda dostała ;-):-) a w niej: mleko NAN 2, soczek Bobo Frut, sloiczek z Gerbera (marchewka z jabłuszkiem), kleik ryżowy z bananami i puree ryżowe z brokułami + książeczkę "Czas na nowe smaki":-D A Wy jak?? Wysyłałyście kartki (z książeczek, które otrzymałyśmy na SzR i w szpitalu) do Nestle??
Ja kilka dni temu dostałam z Bebiko - była zupka marchewkowa z ryżem, herbatka jabłkowa z melisą, mleko 2, kaszka bananowa i książeczk o żywieniu i ich produktach - nawet fajna. I miałam awizo w skrzynce, także coś na mnie czeka jeszcze na poczcie. Może to też od Nestle. A ja nawet nie wiem co dosałam w szpitalu i co wypisywałam. Skleroza.

A teraz opowiem Wam moją dzisiejszą historyjkę. Przyszedł w końcu pan kurier z moim telefonem. Pan otworzył paczkę, bo w środku są dokumenty do podpisania. Więc ja o razu dopadłam paczuszkę z telefonem, bo chcałam go zobaczyć i cóż...? Zamiast telefonu w pudełeczku znajdowała się jedynie ładowarka i kamień!!! Więc podłożyłam to panu kurierowi pod nos i pytam "a gdzie jest ten telefon?" A pan zbladł... Spisaliśmy jakiś protokół, pan mnie przepraszał - ale to przecież nie jego wina. Tym bardziej, że paczka była oryginalnie zapakowana przez opratora sieci. I znowu poczekam sobie na telefon...

J
A teraz opowiem Wam moją dzisiejszą historyjkę. Przyszedł w końcu pan kurier z moim telefonem. Pan otworzył paczkę, bo w środku są dokumenty do podpisania. Więc ja o razu dopadłam paczuszkę z telefonem, bo chcałam go zobaczyć i cóż...? Zamiast telefonu w pudełeczku znajdowała się jedynie ładowarka i kamień!!! Więc podłożyłam to panu kurierowi pod nos i pytam "a gdzie jest ten telefon?" A pan zbladł... Spisaliśmy jakiś protokół, pan mnie przepraszał - ale to przecież nie jego wina. Tym bardziej, że paczka była oryginalnie zapakowana przez opratora sieci. I znowu poczekam sobie na telefon...

O nie, Marzena :eek: aż mi nogi zmiękły :szok: Ja w tamtym tygodniu odbierałam telefon i nie zajrzałam :no: Mówiono mi żeby zajrzeć, ale stwierdziłam że skoro zapakowane oryginalnie to jak by ktoś miał tam grzebać ?
Za tydzień ma przyjść telefon do męża i nawet dziś rozmawialiśmy o tym otwieraniu a ja oczywiście powiedziałam - "nie, po co ... przecież ja nie otwierałam ... ":zawstydzona/y:
Dzięki Ci, może w porę to napisałaś :tak:

Dziewczyny, ja też nie dostaję żadnych paczuszek :no:
Ale ja nic nigdy nie wypełniałam :-( Nikt mi nigdy nie dał nic do wypełniania :-( Buuu, a ja tak lubię tego typu suprajzy :rolleyes2:

kornasia - moja Jaga jest troszkę młodsza (prawie 2 tyg.) od Twojej Dianki, a waży 9 kg!!! Od samego początku wychodziła poza siatki centylowe (zarówno z wagą jak i ze wzrostem). Jeżeli nadal karmisz piersią, a lekarze nic nie mówią na ten przyrost - to wszystko w najlepszym porządku. Najważniejsze aby dzieciaczki były zdrowe. A nawet jeżeli teraz dużo ważą - to cóż... za parę miesięcy rozpocznie się aktywniejszy rozwój naszych dzieci - i pewnie bedziemy się martwiły w drugą stronę - że nic nie przybierają;-):tak::-D..
Aga uspokoilas mnie, dzieki :-)

Marzena80 ja juz myslalam ze takie historie sie juz nie zdarzaja :szok::szok::szok:

malinka- oj bidulko wspolczuje ci, ja wracam dopiero 2 listopada:/

a jeszkli chodzi o paczki to ja juz dostalam ich 6,, 2 z nestle, bebiko, gerbera, hippa, i czegos tam jeszcze,, mnostwo probek,, najelepsza paczuszka z nestle w ktorej byla kaszka, kleik, soczek, sloiczek, i cale mleczko nan po 6 mc... wow bylam w szoku:)

dziewczyny sprawdzajcie ksiazeczki bo w nich tez sa kupony,, wypelniajcie je i wysylajcie to dostaniecie paczuszki:)

i jeszcze jedna cenna uwaga dla mam ktore nie ida na wychowawczy... chcecie miec pewnosc ze wasz pracodawca was nie zwolni??? zlozcie wniosek o zmniejszenie wymiaru czasu pracy , ( ja zmniejszam o pol godziny) a wtedy pracodawca musi to uwzglednic i nie moze was zwolnic przez 12 mc,,, najwiecej mozecie skrocic czas pracy o 4 godziny .. jest to nowy przepis art 186

Załączniki

• 111.jpg
    111.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 63
Ostatnia edycja:
a jeszkli chodzi o paczki to ja juz dostalam ich 6,, 2 z nestle, bebiko, gerbera, hippa, i czegos tam jeszcze,, mnostwo probek,, najelepsza paczuszka z nestle w ktorej byla kaszka, kleik, soczek, sloiczek, i cale mleczko nan po 6 mc... wow bylam w szoku:)

ej no ! :crazy:
dlaczego ja nigdy nic nie dostałam :-( żadnego kuponu do wypełnienia ani nic :-( też chcę dostawać paczuszki :unsure: przez całą ciążę nie trafiłam na żaden kupon. Ani w szkole rodzenia, ani przy wypisie za szpitala, ani w książeczce :frown:

moniqsan- wiesz co ja te ksiazeczki mialam ze szpitala i tam wypelnilam te kupony a pozniej jak do domu przyszly pierwsze paczuszki to szukalam innych w ksiazeczkach bo zawsze sa ukryte :) a w paczuszce z hippa byl kupon na jeszcze jedna paczuszke plus bonusy na zakup roznych rzeczy dla maluchow np herbatki czy mleczka:)P

nina
Ale jesteś fajna ... może dostanę jakiegoś suprajza :-) (ale pazerna ze mnie dziełcha, co nie ? :rolleyes::rolleyes2:)

tikanis Mnie żadnej książeczki w szpitalu nikt nie pokazał/nie dał :-( warszawskie skąpce jedne :growl:

reklama
Moniqsan teraz to ja już nie wiem skąd dostałam tą paczkę. Bo sprawdziłam na tej stronie i tam jej nie ma. Dawali nam jakieś kupony z paczką w szpitalu i ta paczka ze szpitala jest pośród tych na ww. stronie.Ale zarejestruj się nie zaszkodzi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry