reklama

Mamy majowe 2009

nina
jeszcze jedno pytanie. Wystarczy się zarejestrować na tej stronie ABC, czy wypełnić jakiś formulaż? Jak się zarejestrowałam od razu przeniosło mnie na stronę o dziecku, nie bylo żadnego paczuszkowego formularza :zawstydzona/y:

reklama
nina
To na zakończenie tej naszej dywagacji napiszę jeszcze coś śmiesznego :) Mój mąż jak wybieraliśmy imię no i uparłam się przy Lilianie (dawałam mu jeszcze wybór: Laura, Róża, Kalina) zawsze powtarzał: będę się mylił i mówił: Juliana :laugh2:

reklama
sara1983- mam już pianinko jak dla mnie rewelacja :-D ma 3 ustawienia 1 gra muzyczka przez 10 min rózne melodyjki w tym muzyka klasyczna- przyjemne dla ucha, 2 - reaguje na dotyk dziecka czyli jak mała kopnie albo dotknie raczka to zapalaja sie swiatelka i gra muzyczka, 3 tryb- to mozna samemu sobie grac naciskajac na klawisze pojedyncze tony. Jak narazie spelnia swoja funkcje przywiązane do łózeczka wtedy mała najbardziej się intersuje :-)

nina2003- ja miałam problem to kupiłam tabletki z żurawiną rewelka brałam 3 razy dziennie i przeszło :-)

malinka009- ja studiowałam w olsztynie, co do noclegów to z takich przystepnych to moge powiedziec hotel relaks, stadion, wysoka brama (to jest na starówce i pokoje sa np po 10 osob, ale bardzo tanio) mozesz tez spróbować w schroniskach młodziezowych

tikanis- wiem słyszałam o tym przepisie, ja dostałam 2 paczuszki z hippa i jedna z bebiko, a z nestle jeszcze nie! Kiedys pytalas co mozesz kupic Kubusiowi do zabawy zamiast karuzelki i odpisałam ci na otwartym watku ale chyba gdzies umknal ci moj post, wiec sie powtorze, zamowiłam małej pianinko akuku fisher price Zabawki dla dzieci. Sklep z zabawkami dla dzieci Tuptus. - PIANINKO A KU KU Fisher Price /zabawki H9741/, narazie spelnia swoja funkcje przywiązane do łózeczka :biggrin2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry