Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dawali nam jakieś kupony z paczką w szpitalu i ta paczka ze szpitala jest pośród tych na ww. stronie.
Dali nam dwa opakowania chusteczek hipp i kilka saszetek z Oilatum - to wszystko tak po prostu do ręki, bez żadnych ulotek
buTakoż samo jaJa to bystra jestem![]()
6:41 rano, o 20:00 wody w niedzielę 
No u mnie wody odeszły o 4, o 10.00 cesarka a o 10.25 był już Juleczek na świecie.Takoż samo ja6:41 rano, o 20:00 wody w niedzielę
![]()
nina
To na zakończenie tej naszej dywagacji napiszę jeszcze coś śmiesznegoMój mąż jak wybieraliśmy imię no i uparłam się przy Lilianie (dawałam mu jeszcze wybór: Laura, Róża, Kalina) zawsze powtarzał: będę się mylił i mówił: Juliana
![]()

moniqsan, uśmiałam się do łez. hi hi hinina
To na zakończenie tej naszej dywagacji napiszę jeszcze coś śmiesznegoMój mąż jak wybieraliśmy imię no i uparłam się przy Lilianie (dawałam mu jeszcze wybór: Laura, Róża, Kalina) zawsze powtarzał: będę się mylił i mówił: Juliana
![]()

ma 3 ustawienia 1 gra muzyczka przez 10 min rózne melodyjki w tym muzyka klasyczna- przyjemne dla ucha, 2 - reaguje na dotyk dziecka czyli jak mała kopnie albo dotknie raczka to zapalaja sie swiatelka i gra muzyczka, 3 tryb- to mozna samemu sobie grac naciskajac na klawisze pojedyncze tony. Jak narazie spelnia swoja funkcje przywiązane do łózeczka wtedy mała najbardziej się intersuje :-)