martalis
mama 24 h
witam dziewczynki,
m&s to zdolniacha ze synusia:-)
wiecie co ja postanowilam od dzis wprowadzac troche jedzonka ,stwierdzilam ze moj synus jest glodny niedojada sie ,jak go przystawiam do piersi to jakby" wariowal "z glodu ,caly sie trzesie glowa mocno rusza w prawo i lewo i jakby mogl to by calego cyca wsadzil do buzki.to trwa juz pare dni ,moze to zas ten skok wzrostowy ?hm niewiem...jak pil na noc to wypijal 2 cycusie i spal cala noc a teraz sie budzi pare razy .
m&s to zdolniacha ze synusia:-)
wiecie co ja postanowilam od dzis wprowadzac troche jedzonka ,stwierdzilam ze moj synus jest glodny niedojada sie ,jak go przystawiam do piersi to jakby" wariowal "z glodu ,caly sie trzesie glowa mocno rusza w prawo i lewo i jakby mogl to by calego cyca wsadzil do buzki.to trwa juz pare dni ,moze to zas ten skok wzrostowy ?hm niewiem...jak pil na noc to wypijal 2 cycusie i spal cala noc a teraz sie budzi pare razy .

, cyc mi sie tak napełnił że słodko było czuć jak jest pełna i ciężka, ech...
ale to tak jakby mieć 3-cie dziecko. Nic palem w domu nie ruszy ale wiadomości na gazeta.pl poczytać i filmiki oglądać to siły ma. Ech... chyba nie jedna z Was to przerabia.
, ale ani 1kg mniej
dopiero jak go wysciskam i po przytulam zamyka oczka ale po odlozeniu do lozeczka czesto musze i tak siedziec przy nim. Wszystko mi sie wywrocilo do gory nogami