mamamatysia
Fanka BB :)
Witam dziewczynki pięknego październikowego ranka.
Pięknego bo nocka przespana
.Mimo temperatury(38,8 stopni) Fifi obudził się tylko raz o 1.30 i spał do 8.15:-)-możne to po Ibufenie???Czeka nas wizyta u lekarza bo chłopaków powoli choróbsko rozkłada:-( a weekend przed nami.
M&m's-Kurczę zdolnego masz synusia
.Naprawdę możesz być dumna. Ja Matiego do czytania zmuszać muszę
wykręca się jak tylko może a tu już lektury 80 stronicowe trzeba czytać.Ubolewam nad tym strasznie bo ja mól książkowy jestem.
Jeszcze raz dziekuję wszystkim za słowa otuchy.Wiotkośc krtani to nie jest najgorsze co mogło nas spotkać. Na początku było podejrzenie mukowiscydozy możecie sobie wyobrazić co przeżywaliśmy.Ale skończyło się na strachu.
Gdzie jest Sara z Matim????
Pięknego bo nocka przespana
.Mimo temperatury(38,8 stopni) Fifi obudził się tylko raz o 1.30 i spał do 8.15:-)-możne to po Ibufenie???Czeka nas wizyta u lekarza bo chłopaków powoli choróbsko rozkłada:-( a weekend przed nami.M&m's-Kurczę zdolnego masz synusia
.Naprawdę możesz być dumna. Ja Matiego do czytania zmuszać muszę
wykręca się jak tylko może a tu już lektury 80 stronicowe trzeba czytać.Ubolewam nad tym strasznie bo ja mól książkowy jestem.Jeszcze raz dziekuję wszystkim za słowa otuchy.Wiotkośc krtani to nie jest najgorsze co mogło nas spotkać. Na początku było podejrzenie mukowiscydozy możecie sobie wyobrazić co przeżywaliśmy.Ale skończyło się na strachu.
Gdzie jest Sara z Matim????

:-)
a jest już chłodniej żeby bez niczego latał mam nadzieje że nie zapomni że ma nogi

Nosz z tymi facetami, na niczym się nie znają!

no taa - córa jak nic do tatuśka się wrodziła