reklama

Mamy majowe 2009

Witam dziewczynki pięknego październikowego ranka.
Pięknego bo nocka przespana:tak:.Mimo temperatury(38,8 stopni) Fifi obudził się tylko raz o 1.30 i spał do 8.15:-)-możne to po Ibufenie???Czeka nas wizyta u lekarza bo chłopaków powoli choróbsko rozkłada:-( a weekend przed nami.
M&m's-Kurczę zdolnego masz synusia:laugh2:.Naprawdę możesz być dumna. Ja Matiego do czytania zmuszać muszę:wściekła/y: wykręca się jak tylko może a tu już lektury 80 stronicowe trzeba czytać.Ubolewam nad tym strasznie bo ja mól książkowy jestem.

Jeszcze raz dziekuję wszystkim za słowa otuchy.Wiotkośc krtani to nie jest najgorsze co mogło nas spotkać. Na początku było podejrzenie mukowiscydozy możecie sobie wyobrazić co przeżywaliśmy.Ale skończyło się na strachu.

Gdzie jest Sara z Matim????

reklama
m&m's - brawo i gratulacje dla Syncia i dumnych Rodziców - PIĘKNIE!!! :-D:-D:-D

bohaciefka - mi też Ciebie bardzo brakowało - przepraszam, że słownie tego nie wykazałam:zawstydzona/y::-)

mamamatysia - fajnie,ze nocka w miare spokojna.. Ale ta temperatura... Dlaczego to choróbsko i towarzyszące mu paskudztwa nie chcą Was opuścić :-(
Daj znać jak wrócisz od lekarza:happy:

malinka-dałaś mi do myslenia. Kurcze od dzisiaj znowu zaczne ściągać mleczko laktatorem, a pod wieczór spróbuję oszukać Małą butlą (bo przecież moja panna juz nawet herbatki nie pociągnie z butelki - a kupiłam jej tą pyszniutką z jabłkiem i meliską, zresztą Ona nic nie chce z butli). Co by nie było i mi się kroi za 1,5 miesiąca powrót do tyry:-(
Podziwiam Cię - za to całe ogarnięcie wszystkich obowiazków:tak::tak::tak:

Dzień dobry dopiero skojarzyłam że to już pażdziernik ale ten czas zasuwa , zauważyłam że mój mały bawi się stopami tylko jak są gołe jak coś na nich jest to ich nie widzi :sorry: a jest już chłodniej żeby bez niczego latał mam nadzieje że nie zapomni że ma nogi :laugh2:

MALINKA a u kogo zdawalas? ja zdawalam 2 razy oblalam do trzeciego nie podeszlam bo zaszlam w ciaze. no ale teraz chce sobie zrobic tutaj, ale na razie mam tylko checi :-)
BOHACIEFKA a czemu karmisz tylko z jednej piersi? ja na poczatku mialam problem z lewa ale juz wszystko jest oki :-) tylko ze teraz w lewej mam mniej mleczka niz w prawej.

Hejo,
dziękuję za gratulacje:-):-):-). Ciekawe czy dziś też uda mu się przeczytać.:-):-):-)

Ponieważ ja też uwielbiam kolor fioletowy:tak::tak::tak:, skusiłam się tak jak Confi, na fioletową pościel. o taką::-):-):-)

Załączniki

• SNB11744.jpg
    SNB11744.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 65
  • SNB11745.jpg
    SNB11745.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 63
ojjj m&m's - mormalnie się rozpłynęłam nad Twoją pościelą - piękna:-):-):-)!!!
i ja kocham kolor fioletu jak również jego odcienie (nawet teraz pisząc do Was mam na sobie fioletową bluzeczkę). Zresztą kocham też kolor: brązowy (wraz z jego odcieniami), indygo, czerwony, zielony i czarny. Biały tylko w lecie:tak::-D.

dziękuję dziewczynki, aga_k_m i nina, mi też się bardzo podaoba. Powiem Wam że w realu wygląda jeszcze lepiej. A jak ją pierwszy raz założyłam to z emocji nie mogłam zasnąć.:-D:-D:-D

Chciałabym jeszcze taką narzutę ale mojemu M. się nie podoba. :crazy::dry: Nosz z tymi facetami, na niczym się nie znają!:crazy:

Załączniki

• QTDC0060-2.jpg
    QTDC0060-2.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 65
  • QTDC0060-3.jpg
    QTDC0060-3.jpg
    47,7 KB · Wyświetleń: 57
reklama
kochane ja tak w biegu ....
walcze z synkiem :-(:-( echhh

malinka, trzymaj się w tej pracy :tak: jak dobrze pamiętam ty chyba nie pracujesz 8 godz dziennie prawda, tylko troszkę mniej? a masz tą dodatkową godzinę na karmienie, czy to tylko obejmuje do któregoś tam tygodnia?

AgA, kochana powiedz mi w jaki sposób usypiasz dziecko w ciągu dnia?

aga, z męża to widzę że mega byczek był za młodu :-p:cool2::rofl2: no taa - córa jak nic do tatuśka się wrodziła :laugh2:

mamamatysia, ogromniaste uściski dla ciebie :tak:

tsarina, gratulacje!!!!! czekam na prace do poczytania, pamiętaj że dla mnie poproszę o tą wersję którą ci promotor ocenzurował :-p:-D

kornasia, ja też myślałam o impalncie ale a końcu się nie zdecydowałam...w sumie moja gin mi je odradziła :sorry:
teraz biorę anty tabsy takie przy których można karmić piersią. nie wiem co będzie potem :-(

aga, czymże twój mąż cię wcurwił że szykujesz na niego "ostatnią wiązankę"? :-D:-D
hihihi widzę że powiększyłaś sobie grono znajomych na n-k :cool2:

tikanis, też bym chciała wysłać ci zaproszenie ale n-k mi dziś po złości nie chodzi :crazy: pewnie aga zaczarowała :-p (mam nadzieję że w końcu się uda, mam nadzieję że rozpoznasz mnie po fotce ;-))

AgA, powiem ci w sekrecie że mój mąż też się myli z kierunkami :szok::-D mówie mu skręć w lewo, on jedzie w prawo i słodko do mnie mówi "bo ty mnie stresujesz" :happy:

jola, ja też brałam microgynon, bardzo sobie chwaliłam te tabsy, zero tycia po nim, huśtawki nastrojów, czy też dziwności tam na dole :sorry:
tylko że ja już teraz nie chce wrócić do takich tabsów... po odstawieniu przez ok 10 miesięcy walczyliśmy o dzidzie :-(:-(:-(:-( myślałam że się już nie uda :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: dlatego nie chce kolejnej "powtórki z rozrywki" :no:

m&m gratulacje dla synka, zdolniacha jeden :tak:

bohaciewka, już dawno ci się chciałam zapytać, ale jak zawsze moja pamięć brrr... dlaczego karmisz tylko jedną piersią? (może już pisałaś o tym ale ja nie pamiętam :zawstydzona/y:). co do spalania kalorii, ja gdy chodziłam na aerobik to smarowałam brzucholek i boczki takim serum wyszczuplającym i na to zakładałam takie spodenki z takiego dziwnego materiału, troche jak guma wygląda - na śmierć teraz zapomniałam jak ten materiał się nazywa :wściekła/y::wściekła/y: są też pasy z tego materiału. to ma za zadanie trzymać ciepło. ty się pocisz, a wcale tego nie czujesz, dopierow domu jak ściągasz pas to pot po majtach się leje. super sprawa :tak:

malinka, oj kochana to nie fajnie masz teraz :-(:-( a powiedz mi Gucio jest na normalnym mleku czy na nutramigenie?
haaa ale się uśmiałam ze szczupaka :laugh2:

no i na tyle na razie, synek się zbudził....:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry