kornasia
Majowa Mama Diany 2009
m&ms posciel super narzutka tez :-) i ja bym postsawila na swoim tym bardziej ze mojemu tlo takie kiszowate rzeczy sie podbaja ze szok
marzena corcia sporo wazy ale tak jak mi powiedziala AGA KM nie trzeba sie przejmowac najwazniejsze ze zdrowe dzieciaczki
ankzoc krzeselko spoko ale cena za wysoka jak dla mnie
mamamatysia ty sie masz z tymi dzieciaczkami a ja jaj ale mam nadzieje ze teraz zaliczycie te przeziebienia a zima bedzie oki
tsarina,barmanka dzieki za komentarze na nk :-) slodkie :-)
Diana dzis sie nmon stop wiercila w nocy i budzila mimo tego ze spala z nami. juz sama nie wiem czy to wina zabkow czy ma gazy bo tak sie strasznie wygina i kopie ze masakra
lecimy obiadek ugotowac :-) a przypomialo mi sie barmanko ja tez dziekuje za przepisy byly suppper jak masz cos jeszcze to wrzucaj ja na pewno skorzystam 

marzena corcia sporo wazy ale tak jak mi powiedziala AGA KM nie trzeba sie przejmowac najwazniejsze ze zdrowe dzieciaczki
ankzoc krzeselko spoko ale cena za wysoka jak dla mnie
mamamatysia ty sie masz z tymi dzieciaczkami a ja jaj ale mam nadzieje ze teraz zaliczycie te przeziebienia a zima bedzie oki

tsarina,barmanka dzieki za komentarze na nk :-) slodkie :-)
Diana dzis sie nmon stop wiercila w nocy i budzila mimo tego ze spala z nami. juz sama nie wiem czy to wina zabkow czy ma gazy bo tak sie strasznie wygina i kopie ze masakra
lecimy obiadek ugotowac :-) a przypomialo mi sie barmanko ja tez dziekuje za przepisy byly suppper jak masz cos jeszcze to wrzucaj ja na pewno skorzystam 

no taa - córa jak nic do tatuśka się wrodziła 

pewnie aga zaczarowała
typowy facet 
a tak to kupi się jakieś klocki, ale piramide z kolorwymi kółkami i będziemy się bawić
chyba nie muszę mówić jaki skutek