malinka009
Fanka BB :)
Witajcie 
Kornasia nie pamietam u kogo zdawalam, maly gruby
a Ty z Torunia jestes ?
i wiecie co nie pierwszy dzien jest najgorszy lecz kazdy kolejny bez dziecka, jak wraca sie do domu i slyszy: A Gucio dzis pierwszy raz .... (np dzis bylo ze maly pierwszy raz bawil sie stopami) to jest straszne :-
-
-(Przerwa na karmienie w moim przypadku bedzie trwala tak dlugo jak karmie, a nikt nie musi wiedziec ze dokarmiam no nie ?
wiec sobie z tej przerwy korzystam
a co, przynajmniej jestem szybciej w domu 
A pytalas na jakim mleku jest- na normalnym
marzena- o Booozzzeeeee

ale klopsik 
AgA- ja mam duzo ciuszkow na zime na 80cm wiec na pewno bedzie za duze bo Gucio malutki ale jak przyjdzie zimniej to go i tak w to jakos ubiore bo nie bede kupowac nowych kutek. Kombinezon mam mocno ocieplany wiec jeszcze poczekam. Teraz ubiram bodziaka( dł rekaw), koszulke, rajstopki, szpodenki, skarpetki,buciki, kurteczke taka jesienna i przykrywam kocykiem
ankzoc krzeselko super- ale ta cena

Kornasia nie pamietam u kogo zdawalam, maly gruby
a Ty z Torunia jestes ?tak barmako pracuje tylko 5 godz, z przerwa na kamienie 30 min czyli 4,5. Nie wyobrazam sobie pracowac 8 godzmalinka, trzymaj się w tej pracyjak dobrze pamiętam ty chyba nie pracujesz 8 godz dziennie prawda, tylko troszkę mniej? a masz tą dodatkową godzinę na karmienie, czy to tylko obejmuje do któregoś tam tygodnia?
malinka, oj kochana to nie fajnie masz teraz :--( a powiedz mi Gucio jest na normalnym mleku czy na nutramigenie?
haaa ale się uśmiałam ze szczupaka![]()
i wiecie co nie pierwszy dzien jest najgorszy lecz kazdy kolejny bez dziecka, jak wraca sie do domu i slyszy: A Gucio dzis pierwszy raz .... (np dzis bylo ze maly pierwszy raz bawil sie stopami) to jest straszne :-
wiec sobie z tej przerwy korzystam
a co, przynajmniej jestem szybciej w domu 
A pytalas na jakim mleku jest- na normalnym
marzena- o Booozzzeeeee

ale klopsik 
AgA- ja mam duzo ciuszkow na zime na 80cm wiec na pewno bedzie za duze bo Gucio malutki ale jak przyjdzie zimniej to go i tak w to jakos ubiore bo nie bede kupowac nowych kutek. Kombinezon mam mocno ocieplany wiec jeszcze poczekam. Teraz ubiram bodziaka( dł rekaw), koszulke, rajstopki, szpodenki, skarpetki,buciki, kurteczke taka jesienna i przykrywam kocykiem

ankzoc krzeselko super- ale ta cena

A dzis.... Bylo tez wietrznie, ale ze sloncem, wiec poszlam na spacer. Po drodze sklep... Wyszlam ze sklepu i Panna Julcia pokazala co potrafi! Taaaaaaaak sie darla! W koncu dalam jej cycka. Zasnela, wsadzilam do wozka i chcialam isc do takiego lekko oddalonego sklepu po pieluchy flanelowe (jakos mi ich brakuje). No i co... Zdarzylam odejsc jakies 3 kroki i zaczelo padac.
Jeszcze niesmialo probowalam isc (mialam parasolke), ale ostatecznie wymieklam i wrocilam do domu.
Straszna pogoda sie robi! 
Bede kombinowac z urlopami, zwolnieniami i ostatecznie wychowawczy (bezplatny zupelnie).

bo smrodek mały zgubił skarpetki po drodze