barmanka79
Deus Dona Me Vi
kurde - wypisz wymaluj jak u mnie!!!!!Barmanko z tym usypianiem Zosi to niezły cyrk jest. Wieczorem ładnie zasypia sama w swoim łóżeczku w dzień tragedia
.
Jak tylko zaczyna być śpiąca to zaczyna płakać a ponieważ nigdy nie płacze z innego powodu to wiadomo ze płacze ze zmęczenia
a myślałam że tylko moje to takie

Marcelito usypia w leżaczku podczas bujania, narzucam mu na głowę jego Magiczny Kocyk

ano tak mam już posprzątane :-) jutro tylko jakieś kotleciki zrobię no i na miasto koniecznie muszę iść po inne smoki do butelki, bo te co mam nie leci kleik przez nie

jutro jeszcze pewnie sobie farbe do włosków kupię, bo mnie już świerzbi

a powera mam przez to że poprawiło się z synkiem troszkę więc mamusia od razu wiatr w żagle złapała
mógłby jeszcze dać dłużej pospać to już byłoby ideał normalnie 
Moi kochani sąsiedzi co dzieci nie mają niestrudzenie często się kochają - no fajnie, tyle, że mają strasznie skrzypiące łóżkodzięki któremu znam pory tejże aktywności.
hahaha ale numer

ech niektórzy to mają życie erotyczne
nie to co ja
po cichaczu by się dziecie nie obudziło, i to jeszcze najlepiej w innym pokoju, bo w sypilace tam gdzie stoi łóżeczko czuje okropny dyskomfot 
mam wrażenie że Marcelek zaraz wstanie na nogi, pogrozi palcem i powie "Wstydzcie się, staruchy jedne!!" 

. Wieczorem ładnie zasypia sama w swoim łóżeczku w dzień tragedia