okruszek.emi
bardzo szczęśliwa mamusia
Liliann nie wiem jak to dokładnie się odbywa, ale wiesz...po takim wysiłku, po takim pobraniu krwi, to nic dziwnego że zrobiło Ci się słabo. Oczywiście pogadaj z lekarzem...ale też pamiętaj, by nie być samej w takie dni, kiedy masz badania, czy wyruszasz gdzieś na spacer. Uważaj na siebie Kochana.:-) Ja wierzę, że wszystko jest u Ciebie w porządku...nie martw się niczym na zapas. A wyniki krwi też będą super...sama zobaczysz :-)
kasica212 cieszę się że wszystko jest super...sama to niedawno przeżywałam....
pozdrowionka serdeczne...i przychylam się do pomysłu, byśmy kiedyś się spotkały w jakimś miejscu...może jeszcze będąc w ciąży? hmmm? Mogłoby być super. Co Wy na to?

kasica212 cieszę się że wszystko jest super...sama to niedawno przeżywałam....

pozdrowionka serdeczne...i przychylam się do pomysłu, byśmy kiedyś się spotkały w jakimś miejscu...może jeszcze będąc w ciąży? hmmm? Mogłoby być super. Co Wy na to?

Niestety to jest śilniejsze ode mnie...całe szczęście są to sporadyczne przypadki.
Mam nadzieję, że wszystko z dzidzią w porządku. Dzisiaj nawe mi sie śniło, że urodziłam dziewczynke. Szkoda, że moje sny niegdy się nie sprawdzają.
ktoś mnie podciągnął pod ścianę i tak sobie kucałam oparta, jakaś pani chyba myslała że mam cukrzycę, zaproponowała mi cukierka i wodę, to wzięłam :-) nie powiedziałam o ciąży, bo jakoś tak.. głupio..brzuszka nic a nic i w ogóle..ludzie wciaż coś gadali, to tylko ostentacyjnie się wachlowałam karta ciąży
bo pożarłam wczoraj pół dużej pizzy i gdyby nie fakt że jadłam z siostrą na pół to pewnie całą bym pochłonęła