Malgoss
Fanka BB :)
No to i ja się przyznam
- w ubiegłym tygodniu też się skusiłam na pizzę - "chodziła już "za mną od wielu tygodni. Ale za to teraz na długi czas wystarczy. tak, jak pisała Izabela- lepiej czasem na coś sie skusić i potem spokój- można spokojnie przechodzić obok Mc'Donalda itp.;-)
Aha, a najlepszym sposobem na opróżnienie jelit
jest zjedzenie przed snem 2 pomarańczy - ale cienko obranych, tzn. z białym miąższem. Mi zawsze pomaga i pomarańcze jem regularnie
- w ubiegłym tygodniu też się skusiłam na pizzę - "chodziła już "za mną od wielu tygodni. Ale za to teraz na długi czas wystarczy. tak, jak pisała Izabela- lepiej czasem na coś sie skusić i potem spokój- można spokojnie przechodzić obok Mc'Donalda itp.;-)Aha, a najlepszym sposobem na opróżnienie jelit
jest zjedzenie przed snem 2 pomarańczy - ale cienko obranych, tzn. z białym miąższem. Mi zawsze pomaga i pomarańcze jem regularnie

. Mam nadzieje, że co do szpitala i porodu dowiem się dokładnie wszystkiego w szkole rodzenia, która tu jest przy szpitalu.
.....
dobrze wiem po czym...po daktylach, które podjadałam wieczorem
i dostało mi się...już ich nie tknę!!!
Może jednak któreś z dziewczyny z forum się zdecydują na wycieczkę....kto wie...
Jakiś absurd!!!!