reklama

Mamy majowe 2009

ankzoc- to trzymam kciuki za rozmowę :-)widze że już dwie majowe mamusie
chcą zmienić prace po macierzyńskim.Ja tez bym chciala pracować jako nauczycielka............20 godz. w tygodniu.
Kiedyś na studiach myslałam zeby zrobić takie studium pedagogiczne i uczyć zawodów technicznych w szkołach ale jakoś rozeszło sie po kościach i przegapiłam moment:crazy:Teraz taka praca najbardziej by mi odpowiadała:tak:

aneteczka - kurcze - Dziewczyno - coraz wiecej nas łączy:tak::-)!!! I ja myślałam i nadal myśle o pracy w szkole!!! Baaa - nawet chyba przejdę się do swojej starej budy ok. wiosny i podpytam jakie są szanse na moje zatrudnienie - wtedy zapisze się na podyplomówkę pedagogiczną. Tylko mój mąż:wściekła/y:... sam też jest absolwentem mojej szkoły (mieliśmy tego samego wychowawcę, ale moj M 5 lat wcześniej skończył TB) - i wściekł się jak usłyszał o moim genialnym pomyśle:crazy:. Że niby nie dam rady, że nic tylko będę ryczała- bo będę uczyła bandę oszołomów, że młodzież juz nie ta - i potrafią bardzo mocno "umilić" zycie.
No ale - ja mimo wszystko podpytam na wiosne co i jak. Nauczyciele dość dobrze teraz zarabiają (syn mojej ksiegowej 2 lata temu,zaraz po mgr-ce poszedl uczyc do szkoly i jest zachwycony!!!), no i te godziny pracy, ferie, wakacje - to jest życie:tak::-D:-D:-D!!!

reklama
tsarina - bardzo się cieszę, że choróbsko Izy się samoistnie cofnęło!!!

tikanis - tesknie Kochana - ale rozumiem Twoje nieobecności i zmęczenie...

marzena - no Kochana - pogratulować tylko takiego zorganizowania!!! Życzę szybciutkiego uwinięcia się z przeprowadzką i zasiedleniem nowego gniazdka!!!

aneteczka - kurcze - Dziewczyno - coraz wiecej nas łączy:tak::-)!!! I ja myślałam i nadal myśle o pracy w szkole!!! Baaa - nawet chyba przejdę się do swojej starej budy ok. wiosny i podpytam jakie są szanse na moje zatrudnienie - wtedy zapisze się na podyplomówkę pedagogiczną. Tylko mój mąż:wściekła/y:... sam też jest absolwentem mojej szkoły (mieliśmy tego samego wychowawcę, ale moj M 5 lat wcześniej skończył TB) - i wściekł się jak usłyszał o moim genialnym pomyśle:crazy:. Że niby nie dam rady, że nic tylko będę ryczała- bo będę uczyła bandę oszołomów, że młodzież juz nie ta - i potrafią bardzo mocno "umilić" zycie.
No ale - ja mimo wszystko podpytam na wiosne co i jak. Nauczyciele dość dobrze teraz zarabiają (syn mojej ksiegowej 2 lata temu,zaraz po mgr-ce poszedl uczyc do szkoly i jest zachwycony!!!), no i te godziny pracy, ferie, wakacje - to jest życie:tak::-D:-D:-D!!!

Kochana to już nie tylko ten saam kierunek studiów ale teraz chęć zostania pedagogiem:laugh2:
Ferie, wakację tez mnie przekonują:-):-Dmogłabym nawet mniej zarabiac, byleby tyle wolnego miec.
Mysle, ze z uczniami też nie byloby tak źle, jak sobie pozwolisz to tak masz, fakt w technikach to 80% chłopaków, ale cóż............Ile czasu dla Miłoszka bym miała:happy:

Dzień dobry Majóweczki! :-)

Barmanko biedny ten Twój ząbek! Dopiero co się z cycusiem męczyłaś, a tu znowu jakieś dziadostwo! Trzymaj się :-) Pytałaś jaką zupkę ugotowałam małej: więc, ziemnaczek, zielony groszek, trochę masełka i pyyycha! A tak w ogóle, to Gaba najbardziej lubi właśnie ziemniaczki :-)

Ankzoc trzymam kciuki w sprawie pracy, ja tez mam zamiar mienić ale to chyba dopiero za rok...

Tsarina to dobrze, że Iza Mirka zdrowieje w oczach :-)

Aneteczka
ja też miałam cesarkę, zdaje się, że Sara i Monika77 też, moja blizna jest brzydka, czerwona, swędzi i czasem boli... Może dlatego, że ja mam dwie - jedna pod drugą... Niczym nie smaruję, czekam aż samo przejdzie :-)

martalis wiem doskonale co to znaczy stracić dziecko.... Widzę, że już się pozbierałaś, ja nadal nie :-(

moniqsan witaj o poranku!! :-) Dziś nocka lepsza??

tikanis dlaczego tak rzadko tu bywasz?? Pisz co u Kubuśka! :-)

marzena my się już uporaliśmy, uff :-) Jakby co to podejdę rozpakować kilka kartonów, ok? :-) A tak serio, na pewno dacie radę, tylko trzeba trochę czasu...

Jolu myślę o Was od rana, na pewno się zamartwiasz więc nie rób tego Kochana, tyle dobrych myśli idzie w stronę Amelki, że musi, musi być dobrze i tak właśnie będzie!!

cisowianka na jabłuszkach i kupkach się nie znam bo puki co nie mamy z tym problemów (tfu tfu). Co do temp w domku, ja też mam 21-22 st. Może temperatura nie jest powodem czerwonych policzków tylko jakaś alergia? Mogę być spaczona więc nie bierz tego poważnie...

Teraz Wam powiem i możecie mnie zlinczować.... Gaba spadła mi dziś z łóżka!! Wczorah zaczęła raczkować, noi dziś wykorzystała tę umiejętność... Spałam sobie "jednym okiem" ona się bawiła, przewróciła się na brzuszek i poszła.... Jestem załamana :-(

tsarina ale fajny tekst Twoja mam rzuciła, dzięku Bogu, że mamy Jolę!! :-) Ja też korzystam z jej cudnych przepisów :-)

marzenka - zapraszam. Z tego co wiem - to naprawde Bartek jako poczatkujący nauczyciel przedmiotów zawodowych zarabial tyle, co ja prowadzac sprawy techniczne w Firmie. No i te godziny pracy - dziennie jakos 4-5 - SUPER!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry