aga_k_m
maj '09 - Jagódkowa mama
mamstud - Kochana - bardzo Ci współczuje tego upadku Gaby:-(... Ale pamiętaj o tym co niedawno pisałysmy confi (z Tobą na czele) - nie jesteśmy w stanie uchronić swoich Maleństw od wszelkich wypadków
- jest to fizycznie nie możliwe. Będzie dobrze -napewno nic złego się nie stało (mocno w to wierzę), no już... Ocieramy się, zstrzepujemy wszelkie nerwy, bierzemy Gabę w ramiona, nastawiamy jakiś baby-music i tany-tany - Ona z pewnościa zapomniała o calym tym złym wydarzeniu.
A po południu zbierz Rodzinkę i odwiedź Tatę na cmentarzu (współczuje Ci jego utraty:-
-
-() - bądź wyciągnij album rodzinny i poopowiadaj im troszkę o Dziadku - On z pewnością raduje sie w Niebie Tobą i Twoją Rodzinką
:-)
- jest to fizycznie nie możliwe. Będzie dobrze -napewno nic złego się nie stało (mocno w to wierzę), no już... Ocieramy się, zstrzepujemy wszelkie nerwy, bierzemy Gabę w ramiona, nastawiamy jakiś baby-music i tany-tany - Ona z pewnościa zapomniała o calym tym złym wydarzeniu.A po południu zbierz Rodzinkę i odwiedź Tatę na cmentarzu (współczuje Ci jego utraty:-
:-)
.jej........
U mnie podobnie.. Mój szkrab ma czerwone poliki i bródkę i taką suchą skórę w tych miejscach - podejrzewam, że po herbatce jabłko-melisa z bobovity:-( odstawiłam i powoli schodzi...ale po jakimś czasie podam mu by sprawdzić czy będzie to samo..bo może po prostu zjadłam coś niedobrego..ale wcześniej nie miał na nic uczulenia a wcinam wszystko