reklama

Mamy majowe 2009

cisowianka na jabłuszkach i kupkach się nie znam bo puki co nie mamy z tym problemów (tfu tfu). Co do temp w domku, ja też mam 21-22 st. Może temperatura nie jest powodem czerwonych policzków tylko jakaś alergia? Mogę być spaczona więc nie bierz tego poważnie...

Mamstud kochana ja wlasnie podejrzewam alergie i dlatego odstawilam kaszki mleczno ryzowe jako sprawcow .To Aneteczzka zastanawiala sie czy to od temperatury a ja odpisalam jej to co Tobie.A spaczona nie jestes ja tez zawsze wnikliwie obserwuje malego co by niczego nie przeoczyc.

reklama
Witam Was cioteczki w ten piekny poranek......u nas przepiekne sloneczko za oknem.....juz obrobilam sie z porzadkami.......musze jeszcze pomyslec nad jedzonkiem dla dziewczynek( chyba beda dzis jadly rybe po grecku...oj uwielbiaja to...).....maz opiekuje sie Amelcia...ja caly czas do niej mowi ze jutro bedzie miala operacje i ze tatus bedzie z nia.....och normalnie mnie za gardlo sciska......oj denerwujemy sie oboje niesamowicie.....

Dziewczynki..jeszcze was nie przeczytalam "w tyl" o co chodzi z ta dozgonna wdziecznoscia dla mnie....:confused2::confused2::confused2:....

Och sporo spraw musimy zalatwic dzis......przederwszystkim zakupki.....no lece narazie i zycze milego dnia....odezwe sie wkrotce...bo uzaleznilam sie od bb jak nic...:szok::szok::-D:-D.

A dodam jeszcze ze mielismy cieszka noc....dziewczyny wczoraj usnely o 18stej i o 3 obudzily juz sie wyspane......:szok::szok::szok:

mamamud i cisowianka- nie starszcie mnie, ze to jakaś alergia:no:.jej........
ale w sumie te czerwone policzki zaczeły sie kiedy zaczełam podawać kaszki ryżowe..............szlag......tylko że on ma gładziutkie policzki. sama już nie wiem....i co ja mam teraz zrobic ...odstawić kaszki????

mamamud- a Gabie po tym upadku nic sie nie stało????bidulka pewnie się przestarszyła
popłakała chwilkę, potem się szybko uspokoiła i zaczęła się do mnie uśmiechać.. To niesamowite, że wciąż ma do mnie zaufanie...Obserwuję ją, nawet guza nie ma, jakby co to pobiegnę do lekarza...
Dziś w ogóle mam koszmarny dzień, jest rocznica śmierci mojego taty....

marzena - no Kochana - pogratulować tylko takiego zorganizowania!!! Życzę szybciutkiego uwinięcia się z przeprowadzką i zasiedleniem nowego gniazdka!!!
Jakie zorganizowanie??? Jest totalny chaos:szok::szok::szok:!!!

Mamstud to zapraszam!!!

A co do szkoły to dokładnie nie wiem ile zarabia stażysta ale pewnie około 1200 zł. Godzin w samej szkole jest nie dużo, ale w domu też sporo pracy jest...

Cisownianka przepraszam Cię, pomyliłam się :-( Je
stem ciągle zdenerwowana, stąd mój błąd...

Mamstud kochana nie masz mnie za co przepraszac bo ja sie nie gniewam:-).A czemu jestes ciagle zdenerwowana mam nadzieje ze nic zlego sie nie dzieje?buzka dla ciebie

Aneteczka ja wlasnie podejrzewam ze to alergia moze byc i dlatego odstawilam i widze ze policzki wrocily do normy.Jak juz pisalam jutro mamy szczepienie to wypytam pania doktor o to dokladnie i wieczorem opisze na forum jak jest opinia naszej pani doktor.

reklama
Mamstud z Gaba na pewno wszystko bedzie dobrze.Tak to juz jest ze nasze dzieci zrobily sie takie sprytne ze szok:szok:

Co do rocznicy smierci Twojego Taty to wspolczuje.To smutne ze ludzie ktorych kochamy tak szybko ochodza.Ale z drugiej strony na smierc bliskich nigdy nie jest sie gotowym.Ale mysle ze Twoj tato patrzy na was i jest dumny ze ma taka corke i takie kochane wnuki.Ja zawsze mysle w ten sposob o swoich bliskich ktorzy odeszli i wtedy jest mi latwiej sobie z tym poradzic.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry