Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mamy tez mate kolorowa, ktora podobnie jak lezaczek dziala. Jakbym stala i podziwiala jak sie moje dziecko tym bawi to byloby to najlepsze 

Ogolnie tez jej nie nosze i dostaje spazmow, jak ktos ja bez przerwy nosi (szczegolnie moja matka). Staram sie ja zabawiac czyms innym niz raczki. Np. mata, lezaczek, kanapa i sterta zabawek. Niestety nie zawsze to zdaje egzamin. Jak akurat pannie przypasuje humor, to jeszcze posiedzi....
Czasem nawet zdaze zrobic sniadanie, kolo godz. 12-13. Ewentualnie jakies siusiu, kupka....
Tragedia jednym slowem.
;-)

Niestety ja jakos dziwne mam wrazenie, ze cycki sa niewystarczajace dla niej! Ciagle by je ciagnela. Daje jej juz nowosci, ale jedynie jablko lub jablko+marchewka wchodzi bez awantury. Lekarz zezwolil na miesko (indyk, krolik), wiec bede zupek tego typu probowac. Zupki typu marchew+ziemniak+pietruszka sa BE! 
W koncu sie wscieklam dodalam troche dyni, tez BE!
Ja juz nie wiem co jej dawac! Kaszek i mlek modyf. tez nie chce tykac! Kaszke to tak jeszcze 5-6 lyzeczek skubnie, jednak na to nie mamy pozwolenia od pediatry.
Chyba bede hektolitrami pic herbatki na poprawe laktacji!
Eh.... Poprostu menopazua uderza babom do glowy i tyle! A maz! Maz to maz. Konkretnie facet, a wiesz jak z nimi jest! "Moze sprawa sama sie rozwiaze przypadkiem?" Dobrze, ze chociaz jest po twojej stronie! 

Jedynie soczki jak Cie moge. 

Winogron nie ma i krewki tez.
Co prawda przeszlo mi przez glowe, ze to przeziebienie. Jakies 2 dnia piec nam nie dzialal, wiec bylo zimno w domu. Chociaz z drugiej strony chyba nie przeziebienie, bo dzis juz nie bylo sladu po temp. Jedynie jeczenie i marudzenie. Kaszle, ale raczej jak cos ulanego jej sie gdzies tam poniewiera w gardziolku. Jedyne co mnie martwi to brzeczenie/charczenie w nosie. Tak daleko. Jak zagladam do nosa, to nic nie widac. Jak wyciagam gruszka tez nie ma nic. Co to jest?!
Teraz np. spi i nic nie slysze, zeby charczalo!
Jak je czasami to slysze, ale stawiam bardziej na nadmiar mleka, ktory gdzies tam sie placze. No zobaczymy, jak dalej taka akcja bedzie, to zadzownie do lekarza. 
m&m's 240!? Gdy Gaba zje 50 to ja umieram z radości...
:-
o! i m&m's jest! :-)

Jak juz sie dorwe do kompa i mam sile pisac, to chcialabym sie wykazacjeju Słonko, jak wena twórcza.widać że soie wreszcie ulżyłaś kobieto.
dzięki za komplement o sukni. :*

Zeby nie bylo, ze przyjde raz na jakis czas (dlugi) i pisze kapke :-)