reklama

Mamy majowe 2009

Moniqsan- te ciuszki rewelka :-);-) super, że m cię odciążył trochę :happy:

jola466- piszesz, że dziewczynki ci marudzą, wiesz rewelacyjne są czopki homeopatyczne virbucol Viburcol N () - Encyklopedia leków "dbam o zdrowie"

anetka551- moja maja ma tak samo, w ciagu dnia ryk jak ma zasnac, a widzę, że jest zmęczona, muszę ją położyc przytulić pogłaskać i zasypia, aaaaaa obowiążkowo ze smokiem w buzi i przytulona do pieluszki :sorry:

mamamamtysia- ;-) dzieki, dobre kawały :-D

m&ms- oj kochana życzę ci szybkiego powrotu radości zycia, a ta swoja drogą to ja na Maje też wołam mania, a mój m na to jak ty wołasz na naszą córeczkę jakaś mania :oo:

joann- ja tylko robiłam kolorek, w sumie troszkę rozjasniłam i podciełam z cm włosy ;-)nic szczegolnego ale samopoczucie lepsze :-), ja też kopiuję :-D

monika1977- wiem, ze juz po fakcie i posta nie odzysaksz ale na przysżłosc ja zanim go zatwierdze to go kopiuję całego, i jak zatwierdzam a mi wetnie to wklejam go jeszcze raz ;-) Co do uczelenie na bb, to moj maz tez ma :-( czasami jak siedze to nic nie gada ale jak juz za długo to sie denerwuje, a jak odpalam laptopa to co majowe mamusie właczasz??

marczo- ciekawe co na to twoja zona ;-) bedziesz ja trzymal na kolanach i na jednym forum bedziecie pisać :-D Super wygladasz n zadjeciu :-D piffffko i w tle bb

confi- kurde wiesz co tak miedzy nami pamietasz jak jeszcze w ciazy ci pisałam ze m nie toleruje moich zakupow w lumpeksach, a szkoda, bo czasami mozna tam dostac naprawde super ciuszki :-(Damianek wyglada cudownie i ty tez oczywiscie ;-) wow ale z ciebie dżaga :-D A tak swoja droga to niezła agenciara z ciebie, co post to porpstu powalasz mnie na kolana. Powodzenia w pracy

agakm- ojejka biedactwo :sorry: kurcze chyba z tym zablokowaniem to nie tak prosto, ale dobrze, ze jest zamkniety watek;-) i ze my decydujemy kogo przyjać :-D Kurcze kochana kciuki cały czas zacisniete mocno :happy:

nia2003- ja również życzę mnóstwo zdróweczka dla Juleczka

aneteczka- jeny przeczytałam ten artykuł :szok:

cisowianka- ja tez spie w nocy i nie moge sobie pozowlic na pogaduszki nocne

mamstud- życzę szybkiego powortu radosnego humorku

tsarina- brawo dla niuni :-)

reklama
No to witam się i ja. Dziś Lili dała nam pospać. Wreszcie pospała od 21do 7. Uff. Gdzieś tam po drodze zrobiła pobudkę, mąż wstał, dał jej smoczka i od razu zasnęła :tak:

tikanis, cisowianka, ponieważ ostatnio zdarzyło mi się parę nocek, że musiałam do małej wstać i wziąć ją do cyca (od razu zasypiała i była odnoszona do łóżeczka) i to było 2-3 razy, to wiem jak bardzo Wy musicie być zmęczone, współczuję Wam i trzymam kciuki żeby szybko zmieniło się u Was na lepsze :tak:

Ankzoc dobrze że z Majeczką już trochę lepiej. Mąż niech nie bierze się za czytanie tych wszystkich głupot, bo tylko sobie niepotrzebnie głowę nabija

tsarina
No to poszalałaś. Ale Ty twarda babka jesteś więć pewnie nawet kacyka nie ma, co nie ?
A wiecie, że my w tamtym roku tak sobie z mężem popijaliśmy codziennie po 2 czasami 3 browarki, że po pierszwe już mnie te dawki przestały kopać, a po drugie dostałam jakiejś cholestazy, bilirubina mi tak skoczyła, że szok. Swędziały mnie dłonie, nadgarstki, na ponad 2 tygodnie zsypało mnie jakimiś krostami. Szok :eek::eek::eek: I to wszystko na kilka niedługo przed moim zajściem w ciążę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

bosz, no Mania raczkue, już tak normalnie raczkuje. Chodzi mi po pokoju i "robi porządki" w szafkach. wrrrrr:confused2::confused2::confused2::dry::dry: No i co ja mam teraz zrobić. co ją od tej szafki zabiorę i przełoże, to ona myk i już jest tam z powrotem. :oo::baffled:
Najlepsze jest że wyjelam jej pudełko z zabawkami i jedną zabawkę wyjelam z pudełka i położyłam ją przy tym. To ona wiecie co zrobiła!! wzięła tą jedną zabawkę, bach do pudła i myk z powrotem do szafki.:-D:rofl:

moniqsan- super, że Lili wróciła do swoich dawnych nawyków nocnych :-), a co do męża też wczoraj mu tak tłumaczyłam, a później i tak sama się przejmowałam ehh taki już urok ;-)

m&m's- no no....... twoja Maja to jest agenciara :-)

m&m's
No to Ci dopiero zdolniacha :-D Matko, moja na brzuchu całymi dniami, na rękach się podpiera a nie wygląda jakby miała zacząć raczkować :sorry:
No a z tym pudełkiem ... co chciałaś? Myślałaś że masz głupie dziecko? Majka to mądra dziewczyna, wie czego chce. Brawo :-D:laugh2::-D:laugh2:

M&ms heh ale masz zdolniache mój Kamilek nic tylko na brzuszku próbuje próbuje ale jeszcze to nie to co powinno być mały drań jeszcze siedzieć porządnie nie umie a do raczkowania startuje:-)

A nasza Confi chyba już w pracy ? Ciekawe jak jej idzie ?

Jak pomyślę o tym, że niedługo większość dziewczyn się wysypie z powodu pracy to aż brrr, ciarki przechodzą :baffled:

No właśnie, apropo zdjęcia Confi miałam coś napisać, bo co prawda już peany na cześć Twej sylwetki sprzed ciąży wznosiłam prywatnie, ale co ja chciałam ??? Oglądałam sobie jeszcze to zdjęcie wczoraj i dziś rano i już nie chodzi o to że szczupła, brzuszek płaski, nogi wystrzałowe, ale w ogóle, sex bomba po prostu. Bardzo jesteś apetyczna babka. Też mężowi bym nie pokazała :sorry::sorry::sorry:

reklama
moniqsan- tak confi w pracy jest, tez jej napisałam , ze niezła dżaga z niej :-D A ty kochana wracasz do pracy?? Bo nawet nie wiem czy gdzies pracowałaś przed ciążą ????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry