ankzoc
Maj '09 Kwiecień '13
Moniqsan- te ciuszki rewelka :-);-) super, że m cię odciążył trochę 
jola466- piszesz, że dziewczynki ci marudzą, wiesz rewelacyjne są czopki homeopatyczne virbucol Viburcol N () - Encyklopedia leków "dbam o zdrowie"
anetka551- moja maja ma tak samo, w ciagu dnia ryk jak ma zasnac, a widzę, że jest zmęczona, muszę ją położyc przytulić pogłaskać i zasypia, aaaaaa obowiążkowo ze smokiem w buzi i przytulona do pieluszki
mamamamtysia- ;-) dzieki, dobre kawały
m&ms- oj kochana życzę ci szybkiego powrotu radości zycia, a ta swoja drogą to ja na Maje też wołam mania, a mój m na to jak ty wołasz na naszą córeczkę jakaś mania
joann- ja tylko robiłam kolorek, w sumie troszkę rozjasniłam i podciełam z cm włosy ;-)nic szczegolnego ale samopoczucie lepsze :-), ja też kopiuję
monika1977- wiem, ze juz po fakcie i posta nie odzysaksz ale na przysżłosc ja zanim go zatwierdze to go kopiuję całego, i jak zatwierdzam a mi wetnie to wklejam go jeszcze raz ;-) Co do uczelenie na bb, to moj maz tez ma :-( czasami jak siedze to nic nie gada ale jak juz za długo to sie denerwuje, a jak odpalam laptopa to co majowe mamusie właczasz??
marczo- ciekawe co na to twoja zona ;-) bedziesz ja trzymal na kolanach i na jednym forum bedziecie pisać
Super wygladasz n zadjeciu
piffffko i w tle bb
confi- kurde wiesz co tak miedzy nami pamietasz jak jeszcze w ciazy ci pisałam ze m nie toleruje moich zakupow w lumpeksach, a szkoda, bo czasami mozna tam dostac naprawde super ciuszki :-(Damianek wyglada cudownie i ty tez oczywiscie ;-) wow ale z ciebie dżaga
A tak swoja droga to niezła agenciara z ciebie, co post to porpstu powalasz mnie na kolana. Powodzenia w pracy
agakm- ojejka biedactwo
kurcze chyba z tym zablokowaniem to nie tak prosto, ale dobrze, ze jest zamkniety watek;-) i ze my decydujemy kogo przyjać
Kurcze kochana kciuki cały czas zacisniete mocno 
nia2003- ja również życzę mnóstwo zdróweczka dla Juleczka
aneteczka- jeny przeczytałam ten artykuł
cisowianka- ja tez spie w nocy i nie moge sobie pozowlic na pogaduszki nocne
mamstud- życzę szybkiego powortu radosnego humorku
tsarina- brawo dla niuni :-)

jola466- piszesz, że dziewczynki ci marudzą, wiesz rewelacyjne są czopki homeopatyczne virbucol Viburcol N () - Encyklopedia leków "dbam o zdrowie"
anetka551- moja maja ma tak samo, w ciagu dnia ryk jak ma zasnac, a widzę, że jest zmęczona, muszę ją położyc przytulić pogłaskać i zasypia, aaaaaa obowiążkowo ze smokiem w buzi i przytulona do pieluszki

mamamamtysia- ;-) dzieki, dobre kawały

m&ms- oj kochana życzę ci szybkiego powrotu radości zycia, a ta swoja drogą to ja na Maje też wołam mania, a mój m na to jak ty wołasz na naszą córeczkę jakaś mania

joann- ja tylko robiłam kolorek, w sumie troszkę rozjasniłam i podciełam z cm włosy ;-)nic szczegolnego ale samopoczucie lepsze :-), ja też kopiuję

monika1977- wiem, ze juz po fakcie i posta nie odzysaksz ale na przysżłosc ja zanim go zatwierdze to go kopiuję całego, i jak zatwierdzam a mi wetnie to wklejam go jeszcze raz ;-) Co do uczelenie na bb, to moj maz tez ma :-( czasami jak siedze to nic nie gada ale jak juz za długo to sie denerwuje, a jak odpalam laptopa to co majowe mamusie właczasz??
marczo- ciekawe co na to twoja zona ;-) bedziesz ja trzymal na kolanach i na jednym forum bedziecie pisać
Super wygladasz n zadjeciu
piffffko i w tle bbconfi- kurde wiesz co tak miedzy nami pamietasz jak jeszcze w ciazy ci pisałam ze m nie toleruje moich zakupow w lumpeksach, a szkoda, bo czasami mozna tam dostac naprawde super ciuszki :-(Damianek wyglada cudownie i ty tez oczywiscie ;-) wow ale z ciebie dżaga
A tak swoja droga to niezła agenciara z ciebie, co post to porpstu powalasz mnie na kolana. Powodzenia w pracyagakm- ojejka biedactwo
kurcze chyba z tym zablokowaniem to nie tak prosto, ale dobrze, ze jest zamkniety watek;-) i ze my decydujemy kogo przyjać
Kurcze kochana kciuki cały czas zacisniete mocno 
nia2003- ja również życzę mnóstwo zdróweczka dla Juleczka
aneteczka- jeny przeczytałam ten artykuł

cisowianka- ja tez spie w nocy i nie moge sobie pozowlic na pogaduszki nocne
mamstud- życzę szybkiego powortu radosnego humorku
tsarina- brawo dla niuni :-)