Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A ja się muszę pochwalić moim dzieckiem
Często jej się zdarzało wypowiadać coś w stylu mamamamama ... ale wczoraj po kąpieli a przed cycusiem na noc leżała na łóżku i raz po razie krzyczała - maaa ma, maa mma, maa ma. maaaa ma, śmiałam się w głos jak to słyszałam. Teraz leży na macie najwyraźniej z tego faktu mniej zadowolona niż bym chciała i też zaczyna - ma mma![]()

No spadłam z kanapy 

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)Baja Jaga rządzi!!!Ale miałam przed chwilą polewkę z męża
Na tnv jest wywiad z prezydencką parą, ja trzymam Lili na kolanach, mąż chodził między łazienką i pokojem, podszedł do Lilijki i mówi: "córciu, nie bój się bagi gagi ... bagi bagi ..." zamotał się, ja oplułam monitor, i pytam: "no co ty, nie wiesz jak to się mówi???"
A ten biedny zaczął kombinować: baja baba, baga baba, baga jaga i w końcu mówi wiem: baja jaga !!!No spadłam z kanapy
Śmieję się z niego a on na to:
No chyba wiem, rodzice opowiadali mi bajki z bają jagą wiele razy (on to poważnie mówił) - baja - od bajki i jaga - imię. Czujecie?
Szybko znalazłam mu w google domek BABY JAGI na kurzej łapce