reklama

Mamy majowe 2009

a ja muszę się pochwalić dziewczyny moje dziecko padło po godzinie 19 po kapieli, obudziłam ją sama po 22 na cyca i wiecie co wstała dopiero o 4 :szok:
szok........... Normalnie jestem mega wyspana :-):-) o 4 nie mogłam zasnąć i z godzinę się kręciłam ;-)

reklama
A ja się muszę pochwalić moim dzieckiem :cool2:
Często jej się zdarzało wypowiadać coś w stylu mamamamama ... ale wczoraj po kąpieli a przed cycusiem na noc leżała na łóżku i raz po razie krzyczała - maaa ma, maa mma, maa ma. maaaa ma, śmiałam się w głos jak to słyszałam. Teraz leży na macie najwyraźniej z tego faktu mniej zadowolona niż bym chciała i też zaczyna - ma mma :-D

Julianku i dla Ciebie życzenia i buziaki. Bądź grzecznym chłopcem :-D

Moniqsan-Powodzenia przy pierwszy posiłku.Wieczorem czekamy na fotki"umorusanej"Lilijki:-).
Kasiu,Ankzoc-Super,że wasze maluchy też zrozumiały ,ze dziś dzień wolny od pracy i rodzice muszą się wyspać:-D
Ja robię sobie właśnie salon spa w łazience.Moi mężczyźni przez dwie godziny muszą sobie radzić sami:tak::tak::tak:

A ja się muszę pochwalić moim dzieckiem :cool2:
Często jej się zdarzało wypowiadać coś w stylu mamamamama ... ale wczoraj po kąpieli a przed cycusiem na noc leżała na łóżku i raz po razie krzyczała - maaa ma, maa mma, maa ma. maaaa ma, śmiałam się w głos jak to słyszałam. Teraz leży na macie najwyraźniej z tego faktu mniej zadowolona niż bym chciała i też zaczyna - ma mma :-D

No to ci piekny prezent zrobiła na pół roczku:-):-):-):-):-):-).

dziekujemy wszytskim mamusim za miłe i ciepłe słowa :-)

DLA NASZYCH PÓŁROCZNIACZKÓW MNÓSTWO BUZIACZKÓW

confi- super, że w pracy było ok i udało ci się wywalczyć urlop :-)

tikanis- kochana super, że tak w pracy cię docenili, moje gratulacje, mam nadzieję, że ja też usłyszę coś miłego 25 listopada :-)

patik80- zyczę powodzenia w znalezieniu autka ;-) i pozytywnej rozmowy z nianią

bohaciefka- to mieliscie przygody ;-), ale przynajmniej bedziecie mieli co wspominać , najwazniejsze, że wszytsko się udało :-)

Ale miałam przed chwilą polewkę z męża :-D:-D:-D
Na tnv jest wywiad z prezydencką parą, ja trzymam Lili na kolanach, mąż chodził między łazienką i pokojem, podszedł do Lilijki i mówi: "córciu, nie bój się bagi gagi ... bagi bagi ..." zamotał się, ja oplułam monitor, i pytam: "no co ty, nie wiesz jak to się mówi???"
A ten biedny zaczął kombinować: baja baba, baga baba, baga jaga i w końcu mówi wiem: baja jaga !!! :rofl2::-D:laugh2: No spadłam z kanapy :rofl2::rofl2::rofl2:
Śmieję się z niego a on na to:
No chyba wiem, rodzice opowiadali mi bajki z bają jagą wiele razy (on to poważnie mówił) - baja - od bajki i jaga - imię. Czujecie? :laugh2::rofl2::-D

Szybko znalazłam mu w google domek BABY JAGI na kurzej łapce :-D:-D:-D

Witajcie Majóweczki!

100 lat dla Julianka i Lilijki!!

Bohaciefka dziękuję w imieniu Gaby za pamięć i życzenia, no i super, że w końcu chrzciny się odbyły, a jedzonko - palce lizać!!

moniqsan fotki z pierwszego posiłku muszą być! A z męża normalnie się popłakałam ze śmiechu :-) Baja jaga, no nie mogę :-)

Dzien dobry majoweczki......

Najlepsze zyczenia dla naszych polroczniakow.....LILIANKI i JULIANKA.....oby sie zdrowo chowaly i rodzicom szczescia przysparzaly....:-):-):-).....buziaki od cioci Joli , Alicji i Ameli......

Moniqsan....powodzenia z jedzonkiem...no i suuuper prezencik Ci Lili zrobila....ale to musi super brzmiec......:-):-)
Ale sie usmialam z Twojego meza.....no coz nie kazdy zna Babe Jage....:laugh2::-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Ale miałam przed chwilą polewkę z męża :-D:-D:-D
Na tnv jest wywiad z prezydencką parą, ja trzymam Lili na kolanach, mąż chodził między łazienką i pokojem, podszedł do Lilijki i mówi: "córciu, nie bój się bagi gagi ... bagi bagi ..." zamotał się, ja oplułam monitor, i pytam: "no co ty, nie wiesz jak to się mówi???"
A ten biedny zaczął kombinować: baja baba, baga baba, baga jaga i w końcu mówi wiem: baja jaga !!! :rofl2::-D:laugh2: No spadłam z kanapy :rofl2::rofl2::rofl2:
Śmieję się z niego a on na to:
No chyba wiem, rodzice opowiadali mi bajki z bają jagą wiele razy (on to poważnie mówił) - baja - od bajki i jaga - imię. Czujecie? :laugh2::rofl2::-D

Szybko znalazłam mu w google domek BABY JAGI na kurzej łapce :-D:-D:-D
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)Baja Jaga rządzi!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry