reklama

Mamy majowe 2009

Malgoss, patik - macie dzieci w równym wieku, rodziłyście tego samego dnia a o porach podobnych???? Dla waszych maluszków tez wszystkiego dobrego podobnie jak dla Gaby mamstud, pociech malinki i kornasi, niech WASZE MALUSZKI DOBRZE SIĘ CHOWAJĄ I NA ZUCHY WYRASTAJĄ:-).

Ostatnia edycja:
reklama
Wtam, dzis troszke wczesniej udalo mi sie wejsc, musze kozystac bo mas spi a potem to sie nie dobije do komutera :-) Myslalam ze bede miala mase do nadrabiania z nocy a tu cisza nic sie nie dzialo, ciekawe gdzie mamusie nocne sie podzialy :eek: Dzis meza wyrzucam na spacerek z malym i musze ogarnac mieszkanie bo tragedia jakas sie zrobila :szok: Zycze milego i spokojnego dnia moze pozniej zajze

bohaciefka ale mialas przygode z chrztem, moj maz tez zawsze sie wszedzie sponia smieje sie ze nawet na wlasny pogrzeb sie kiedys spozni :-D

Dzień dobry majóweczki:-).
Ja wyspana jak nigdy:tak::tak::tak::tak:.Fifi wreszcie się zlitował nad rodzicami i obudził się tylko raz o 3 na papu:-). Życie jest piękne.
NAJLEPSZE ŻYCZENIA DLA DZISIEJSZYCH PÓŁROCZNIAKÓW:
LILIANKO-MONIQSAN
JULIANIE-NINY2003
ZDRÓWKA,SZEROKICH UŚMIECHÓW,ZĄBKÓW,PRZESPANYCH NOCY(MAMUSIOM) I SAMYCH WSPÓLNYCH RADOSNYCH DNI

Bohaciefko-Owszem teraz mam doskonały kontakt z siostrą ale nasze stosunki poprawiły się dopiero kilka lat temu.Teraz jest moją najlepszą przyjaciółką:-).Przeboje z chrzcinami rzeczywiście niezłe ale grunt, że malutka ochrzczona i,ze było sympatycznie.

Cześć dziewczynki!!!
My dziś w miarę wyspani, Lili wstawała kilka razy ale tata zatykał dzioba smoczkiem i dalej odpływała. Ostatecznie pobudkę urządziła sobie o 7:20 i po cycu pospaliśmy razem jeszcze do po 9 :tak:

Mamomatysia, dzięki za życzonka i pamięć. MUAAA :happy2: Trzeba coś dziś wymyślić, a przede wszystkim dzisiaj pierwszy posiłek inny niż mamy mleczko i inaczej niż z cycusia!!! Aaaa, chyba panikuję :unsure:

Madziu, dzięki też :tak:

oo Moniq no to powodzenia w wprowadzaniu jakiegoś nowego przysmaku ja wczoraj dałam mojemu skaząńcowi obiadek z masłem z mleka no i narazie nic sie nie dzieje nie zesypało go dziś spróbuje mu dać kaszke z mlekiem zwykłym zobaczymy może mój skazaniec już nim nie jest oby...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry