reklama

Mamy majowe 2009

mamamaysia-dziekuje za szybko odp.
Tylko nie wiem czy czas mi pozwoli na to ,zeby w sobote obejrzec Ulcie.Moze ktos zna str. w internecie, bo szukam i q...wa znalezc nie mmoge.

reklama
hej Wam!
wczoraj wieczorkiem Marczo zamieszanie zrobił na BB swoim pojawieniem się i zrobiło się jakoś wesoło z podtekstem;-)
mówiłam swojemu M. o majowym tatusiu nic konkretnego nie powiedział, a już dzisiaj stwierdził, gdzie to się klika żeby coś napisać, ale go przepędziłam:tak:
wypiłam wczoraj z M. piwko w sumie to półtora piwka, i stwierdzam jedno - jestem bardzo ekonomiczna taka dawka a czułam się jakbym była co najmniej po 3:-D
ankzoc super że Majeczka lepiej się czuję:-)
tikanis a widzisz? nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, gratuluje nowego stanowiska:-)
confi fajnie, że już jesteś po tym pierwszym dniu w pracy i że było ok!no i że udało się wywalczyć urlop!
m&m's
ale masz talent, pięknie pomalowany pokój:tak:

tikanis gratuluję awansu!! i cytując patik, nie ma tego złego.. :-):-):-)

Jeszcze raz dziękuję za pochwały i komplementy. Z chęcią przyjmę wszystkie "zlecenia". Bo ja naprawdę to lubię. :tak::tak::tak::tak::tak: Tylko uprzedzam że ja wolę jakies ciekawe naturalne motywy (jak na załączonych obrazkach :-) ) , a nie spidermany, ben10, i inne dziwadła. :-p:-p:-p

Confi , czekam na relację jak twój M. sobie dał radę z Damim. :-p:-p:-p:-p:-p coś czuję że to niezła historia. :-D:-D:-D:-D

Dobry wieczór:-)
nareszcie was nadrobiłam, ale się wczoraj działo:szok: no i mamy mężczyznę na forum;-) Marczo witaj!!
m&m's- pokój super:tak:, też zawsze chciałam coś takiego zrobić, ale nigdy się nie zabrałam
tikanis- no widzisz, a wszystkie mówiłyśmy, że będzie dobrze:-)
ankzoc- fajnie, że Maja lepiej się czuje
confi- zdjęcie wow!! gratuluję wywalczonego urlopu:-)
aga_k_m- Adrian też jest nocnym markiem, jeszcze nie śpi, a wczoraj o pierwszej udało mi się go uśpić:-(

m&m's gratulacje dla Majeczki:-) to teraz mama będzie córunie gonić od szafki do szafki:-D
owca121 super, że możesz zostać z Wiktorkiem w domu, ja niestety tez wracam do pracy, za tydzień:-(
bohaciefka powodzenia w relacjach ze starszą córeczką, może jakoś uda się dojść do ładu z tą trudną sytuacją, zresztą dla niej dopiero to musi być trudny czas, tyle zmian, dorosły nieraz ma problemy z adaptacją do nowych warunków, a co dopiero dziecko
anetka551 to Ci Zuzia zrobiła miłą niespodziankę, oby tak dalej:-)

aga_k_m- Adrian też jest nocnym markiem, jeszcze nie śpi, a wczoraj o pierwszej udało mi się go uśpić:-(

no moja o dziwo juz spi (ciekawe jastem tylko jak długo). W tamtym tygodniu była nocka, ze dopiero o 1:30 zasnęła:wściekła/y:

no a mój Marczak (vel Marczo) właśnie pakuje torby - o połnocy wyjeżdża do Niemiec:-(:-(:-(
nie lubie byc sama- dobrze, że zostaje mi cząsteczka jego - taka kochaniusia... Ale i tak jeszcze nie wyjechał, a ja juz tęsknie!!!

m&m's gratulacje dla Majeczki:-) to teraz mama będzie córunie gonić od szafki do szafki:-D
owca121 super, że możesz zostać z Wiktorkiem w domu, ja niestety tez wracam do pracy, za tydzień:-(
bohaciefka powodzenia w relacjach ze starszą córeczką, może jakoś uda się dojść do ładu z tą trudną sytuacją, zresztą dla niej dopiero to musi być trudny czas, tyle zmian, dorosły nieraz ma problemy z adaptacją do nowych warunków, a co dopiero dziecko
anetka551 to Ci Zuzia zrobiła miłą niespodziankę, oby tak dalej:-)

reklama
a my dzisiaj też trochę jeździliśmy po okolicy poszukując autka dla mnie ale nic ciekawego nie było:no: kolejna wyprawa już w czwartek, a jak się nie uda nic znaleźć to chyba zostanie PKS, przynajmniej na razie, ach nie wiem jak to poukładamy, bo jak ja będę kończyć o 14 to mój M. będzie o 14 zaczynał, więc Hania będzie pod opieką niani, do której będziemy ją zawozić i bez autka to wszystko dłużej będzie trwać, tym bardziej, że pks jeździ kilka razy na dzień, a wiadomo że idzie zima, i gdzież ja będę się z dzieckiem pałętać:-(
dzisiaj znowu próbowałam podać Hani mleko w butelce, nie wypiła dużo ale obyło się bez krzyku, małami kroczkami może osiągniemy sukces;-)
tak w ogóle to właśnie jutro o godz. 12 spotykamy się z nianią - kobitka polecana przez znajomą z pracy - zobaczymy co z tego wyniknie no i przede wszystkim jak Hania na nią zareaguje!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry