Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

w sumie nie bede na tym stanowisku co bylam ale bede miala lepsze i bardziej odpowiedzialne, fakt musze na nowo wszytskiego sie uczyc ale to jest rozwoj dla mnie a bede pelnomocnikiem ds iso , m.in bo dostane jeszcze pare innych funkcji... no i w sumie zapowiada sie ciekawe ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu...
na zieloną wyspę bo też by chciał takie dzieło
- masz tu bliżej niż do PL;-)
a coś mi świta, że chyba Confi też malowała ściany..jeszcze w ciąży jak była..
superowo!!!!

.Ale nadrobiłam

.o 18 pojechaliśmy na zakupy i oczywiście pożarłam się z M
.Mam jeszcze od rozpakowania 3 kartony ze sklepu ale poczekają...Córcie masz obłędnąbosz, no Mania raczkue, już tak normalnie raczkuje. Chodzi mi po pokoju i "robi porządki" w szafkach. wrrrrrNo i co ja mam teraz zrobić. co ją od tej szafki zabiorę i przełoże, to ona myk i już jest tam z powrotem.
Najlepsze jest że wyjęłam jej pudełko z zabawkami i jedną zabawkę wyjelam z pudełka i położyłam ją przy tym. To ona wiecie co zrobiła!! wzięła tą jedną zabawkę, bach do pudła i myk z powrotem do szafki.![]()

.A pokój po prostu-miodzio.Chyba Cię zaproszę jak będę robiła generalny remont domu podrzucisz parę pomysłów;-)

.Życzę ci dużo wyrozumiałości i cierpliwości.Ja ogladam w sobotę kumulację.Po południu razem z M robimy sobie seans filmowy:-)Mam do Was prosbe, czy ktoras z Was wie na jakiej str. moge obejrzec dzisiejszy odc.Brzyduli????z gory dziekuje:-)